Extreme Makeover

Særdeles ekstrem og i høj grad også uventet. Man skal til at passe på, herhjemme, hvis man ikke vil have en surprise makeover, mens man ligger i sin sødeste søvn.

Således blev jeg i morges vækket, ved at Klara stod ved siden af mig, og råbte "faar, vaske hænder, far! NU! – vågne far , vil vaske hænderne" – den slags kan vække den erfarne mor på et splitsekund. Jeg havde ikke engang åbnet øjnene, før jeg havde tænkt tanken "åh nej, hvad fanden har hun NU haft fingrene i??" Det kan jo være alt. Altså – vi har erfaringer med alt fra indholdet i hendes egne ble (ja, jeg ved det, suk) og til ALT fra min kosmetikpung – smurt i hovedet på en gang. I morges var det så min elskede mini lippgloss fra Biotherm.

Hun kan jo selv kravle ud af sin seng nu – det er ikke en tremmeseng mere. Og nogen gange vågner hun før os (okay, så godt som hver dag faktisk) og nogle dage er hun ikke sur når hun vågner, og så står hun bare op og går i gang med sin hærgen. I morges havde hun så fundet min taske, og slæbt den ind ved siden af sengen og fundet den der lippgloss frem. Og påført den på stort set alle flader inden for en radius på en meter.

På sig selv, naturligvis. På ansigt og arme. Og på siden af sengen, og lidt på min pude. På min Luella taske! (bare rolig – det er patent læder – lige til at tørre af med en fugtig klud) og så en temmelig stor del på det ubehandlede trægulv i soveværelset. Kan ikke anbefale ubehandlede gulve i et hjem med små børn.

Og det er jo ikke første gang. For et par dage siden, vågnede jeg ved at hun stod og smurte Hêrome negleforstærker på min arm. Så nu er jeg ude over eventuelle problemer med flækkede og flossede arme. Noget man jo ellers tit og ofte bakser med.

Og utallige er de gange, hvor jeg er vågnet ved, at hun stod og satte sine egne solbriller på mig, elastikker i mit hår, huer og tørklæder på mit hovede eller er i gang med at smøre creme på mine arme, ja fantasien kender ingen grænser. Det er vel kun et spørgsmål om tid, før jeg vågner op med et flot cykelstyrs overskæg, tegnet med sort sprit tusch og en eller anden sarkastisk bemærkning skrevet i panden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Extreme Makeover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.