Sang nr. 7

Jamen hvor skal jeg dog starte? Er stadig delvist i chok over hele det der foretagende. Jeg vil ikke sige, at jeg ser det hvert år, men det er da sådan noget, som det er meget sjovt at hade. I år var det dog en temmelig tam affære. Delvist fordi jeg sad alene hjemme, med et sovende barn og en uforholdsmæssig stor skål popcorn. Og delvist fordi det forekommer mig, at langt de fleste af sangene blev sunget af ex-popstars fallitter. Fat det dog – I FÅR ikke det gennembrud! Tag en uddannelse, bliv klippet og få et ordentligt job. Og så var ham Duvå Hall ikke nær så lækker, som jeg troede. Øv.

Og så kom den der sang nr. 7. Sangen i sig selv var faktisk virkelig hårrejsende dårlig. Jeg mener; "…hen på aftenen blev hun lummer, så jeg købte et hummer" – DU GODESTE for en ringe tekst. Nå, men det var faktisk ikke engang det værste. Det værste var nemlig den introduktion der var før sangen, hvor "kunstneren" fortæller lidt om sin motivation for at bidrage til verdens mangfoldige skønhed med dette poetiske nummer.

Historien var den, at han var i Venedig med kone og børn. Og konen vil så gerne ud og sejle i gondolerne, men det synes han er for dyrt og så skændes de lidt om det. For at gyde lidt olie på vandene giver manden så en kop kaffe på en dyr café (og her tænker jeg – brug dog de penge på den gondoltur i stedet) og mens de så sidder der på caféen, spadserer der en sorthåret italiensk skønhed forbi i en rød kjole, og så blev han lige inspireret til den sang.

Altså, jeg er virkelig ked af at lyde så snerpet, men jeg synes det er det mest ucharmerende jeg længe har hørt.

1. du er i VENEDIG og dit livs lys vil gerne ud og sejle en romantisk tur i gondolerne.

2. du beslutter at dette er det rette tidspunkt at være nærrig på, og starter i stedet et skænderi med hende.

3. I sidder så på en cafe og prøver at blive gode igen, hvor du så synes tiden er inde til at kigge efter fremmede unge damer og bliver så inspireret, at du skriver en sang om en af dem.

4. du beslutter at synge den på nationalt tv.

Jeg mener, HELT ærligt! Det er situationer som denne, der er skyld i det generelt dårlige ry mænd har. Det er fjollet at være nærrig omkring gondolerne, når man nu endelig ER i venedig. Det er fjollet at kigge efter andre damer, mens man prøver at blive venner med sin kone igen. Og det er fjollet at skrive sådan en sang om den oplevelse. Hvis jeg var den kone, ville jeg være pissed. Eller rettere – jeg ville ikke være den kone ret meget længere. Der skal kun skrives sange om MIG, i mit forhold, skal der. Og de skal synges for mig live, mens vi sidder i de skide gondoler.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

20 Responses to Sang nr. 7

 1. Acq skriver:

  LOL – Hørt! 😀

 2. Anita skriver:

  Dér kom det ud og du ramte plet i Bullseye ;-D

 3. Julie skriver:

  Her er hele teksten lige:
  Åh Amore
  På en bar i Bibione,
  Løb jeg ind i en matrone
  Og før hun sagde hvad hun hed
  Så havde hun sat sig ned
  Jeg ku´ mærke det blev sommer,
  Da hun greb fat om mine blommer
  Vi sang en lille sang om kærlighed
  Åh amore
  Og glemte næsten alt om tid og sted
  Hun fortalte hun gik til tango,
  Så jeg spillede lige Fan´Dango
  Og bød hende en kop te
  Vi sang en lille sang om kærlighed
  Åh amore
  Og glemte næsten alt om tid og sted
  Siggy yeahdap siggy yeahdap siggy yadiadiohh
  Ud på natten blev hun lummer,
  Så jeg skaffede lige et hummer
  Og jeg blev lykkelig da jeg så
  Hun havde hofteholder på
  Vi sang en lille sang om kærlighed
  Åh amore
  Og glemte næsten alt om tid og sted
  Siggy yeahdap siggy yeahdap siggy yadiadiohh
  Vi sang en lille sang om kærlighed
  Åh amore
  Og glemte næsten alt om tid og sted
  Vi sang en lille sang om kærlighed
  Åh amore
  Og glemte næsten alt om tid og sted

 4. Acq skriver:

  arghh… jeg græmmes!!!

 5. Sille skriver:

  Hahahahaha – ja der behøves faktsik ikke ord…teksten siger jo det hele….for dælen det er skidt mand!!!

 6. Suzy-Hang-Around skriver:

  Jeg tænkte præcis det samme! Og hvor ynkelig en nærigfrans kalder indkøb af en kop kaffe ‘at måtte til lommerne’? Selvom han så også sidder på Markuspladsen?Vorherrebevares!

 7. Heidi skriver:

  glem ikke den yndige bemærkning om, at børnene gik og fik duelort i hovedet i Venedig også!

 8. Julie skriver:

  Ja for søren Heidi – det var hans tydeligste minde fra den tur. Tror nok der er nogen, der skal meldes til næste omgang af Danmarks Værste Ægtemand, på Tv Danmark…

 9. kontrolpigen skriver:

  Hehe.. Jeg sad med veninderne og lo! Og min første tanke, da sangen begyndte var: En italiensk version af Susan Himmelblå, for han mindede da lidt om en ung Kim Larsen + der var én, der (prøvede at) fløjte.
  Og hvor var det også stygt med hende i den røde kjole, der ind i mellem fik stønnet “Åh, amore”. Til grin, var det.
  Dejligt, at du lige fik skrevet teksten ind; “greb fat i mine blommer!!!!” Helt ærligt! Susanne, der er så fuld af kærlighed (som han selv sagde) sad LIGE VED SIDEN AF!
  Tak, fordi du skrev om det, Julie!

 10. Singleton skriver:

  Aj, kontrolpige.. Præcis. Det snakkede vi også om.
  Og ja, hold kæft en tekst, og hvor har du ret Jules..
  I det hele taget var jeg ked af, det var umuligt at stemme på Mads og Adam. De burde ha vundet

 11. Kirsten skriver:

  Jeg må også indrømme, at den sang da i det mindste gjorde så meget indtryk på mig, at jeg kom til at grine… Det var da mere reaktion end ved langt de fleste af de andre sange.. Jeg er jo nok heller ikke så sippet ud i den retning – og jeg er ikke sikker på at sådan nogle kunstnere (er godt nok ikke helt sikker på den kunstneriske værdi) altid taler helt sandt. Måske kan se faktisk også være ret selvironiske..
  Og Mads og Adam.. joeh.. de forøgede da underholdningsværdien enormt, men i sig selv synes jeg egentligt de var lidt skuffede – der skulle meget mere til at løfte det show.
  Kh Kirsten – nu med ferie 🙂

 12. Annedorthe skriver:

  Ja, du har dulmet efter-veerne for mange af os. Kan vi ikke finde ham sangskriveren og spamme hans postbakke med blog-indlæg?
  Mage til skamplet på det danske sprog!!

 13. Lone skriver:

  Vi havde femårs-kærestedag i går…what a way to celebrate

 14. Rie skriver:

  Gud det er bare mine ord. Glad jeg ikke var den eneste der lagde mærke til hvor styg han var…jamen med alt!

 15. Lene skriver:

  Jules du styrer på den her. Mage til slambert skal man da lede længe efter. Jamen hvad havde han forestillet sig?
  En ting er at skrive en latterlig tekst og gøre Grand prix’et endnu mere amatøragtigt end det allerede er, en anden ting er sgu da at han åbenlyst er en lousy kæreste. Havde jeg været hans kone havde jeg taget fat om hans blommer og lavet dem til blommemos. Så kan han lære det!

 16. Julie skriver:

  Og så her lige op til Valentins Dag! Jamen jeg græmmer mig! Jeg føler mig krænket og vil gerne have en undskyldning, på vegne af alle romantiske sjæle i verden!

 17. Grith skriver:

  Helt enig. Det ægteskab kan ikke køre alt for godt, uanset hvad må fruen altså være lidt bitter over den Venedigtur. Med mindre han har opdigtet hele familien, det skulle da ikke undre mig.
  Monkeydrengene var som altid top skønne, og ja, de burde faktisk have vundet. Jeg var sikker på at Poppedrengen ville rende med sejren igen, men overrasket over Sisse og Twist of love. Synes faktisk det er meget sjovt at noget nyt og anderledes går videre, og hvordan chancerne er, tja, hvordan mon de er efter alt det Jyllands-Postens hat-og-briller, sikkert ikke for gode vel….

 18. Lone skriver:

  Jeg undrer mig såre over at de skulle være de bedste sange der var udvalgt til showet??!? De må godt nok have været ringe den der IKKE kom med.
  Ok sang der vandt..nogen der ved om hun er af muslimsk afstamning? Hendes navn lyder ikke særligt dansk. Hvis det er tilfældet, kunne det ikke være et bedre valg. Men sangen var nu også fin nok 😉

 19. kriss skriver:

  Hæ, lige min tanke:-)
  knus

 20. Karen skriver:

  Hvade det været MIN kæreste så havde jeg rullet rundt på gulvet og været flad af grin… jeg synes simpelthen den sang var så hysterisk morsom. Altså, jeg tror ikke han selv et sekund synes hans egne rim var gode…hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.