Fødselsdags ønskeliste

Nå, men midt i al det her gloriøse moderskab, så har jeg helt glemt at piske en hysterisk stemning op omkring min fødselsdag. Og nu er der jo kun nogle uger til. Jeg har ikke engang tænkt mig at holde noget, for den falder jo på en mandag. Og mine forældre rejser til Spanien, for at besøge min søster som allerede er dér. Så egentlig er der kun stoffer tilbage, til at give mig en gave. Øv. Man burde få flere gaver, jo ældre man bliver. Hvis der var nogen retfærdighed til.

Men så kan det jo være, jeg må begave mig selv lidt ekstra…

Nu hvor jeg er på barsel, har jeg jo ikke VIP adgang til de nye bøger, og jeg kan ikke forlige mig med tanken om at låne som alle andre og betale bøder og først læse det nye om 6 mdr. når det er min tur på ventelisten. Så jeg køber. Og nu ønsker jeg mig også.

Der er to nye med to af mine yndlings danske forfattere, Benn og Helle:

benhelle

Og så kunne jeg også godt tænke mig denne her, for lidt ny inspiration:

jamie

Nå. Men når man nu er på barsel og ammer og ammer og ammer, så bliver man let meget tør i det. Derfor ønsker jeg mig også denne her olie fra Nuxe, som både kan bruges til kroppen, neglebånd og håret. Man kan også få den i en version med guldglimmer i. Hvis man er til den slags.

olie

Og så ønsker jeg mig det sædvanlige – dansk keramik og porcelæn. Fra Casalinga, Helbak/Scherning, Anne Black, Kæhler.

helbakcasalinga

anne blackKæhler

Jeg kan også rigtig godt lide det nye stel Elements, som Royal Cph. har fået Louise Campbell til at lave. En ny variation af det mussel malede. Især ville det være fint med et par af de flade firkantede tallerkener, så jeg havde noget pænt at nyde al min sushi på! Man kan også få bitte små skåle, som er perfekte til soyaen. Man kan få det i flere farver og variere og kombinere og det tiltaler mig meget. Man kan også få det i helt hvidt, og man kan vel også blande det med det oprindelige musselmalede og med mega mussel. Hvis man har noget af det…

elements

Hvis jeg ikke ammede, så ville jeg også ønske mig ny parfume, for jeg er næsten helt løbet tør. Men jeg bruger det ikke når jeg ammer, for jeg synes ikke Agnes skal ligge med næsen ind i alt det duft. Hun er desuden helt vild med Mors Duft Af Svedig Armhule Og Sur Mælk. Fat det hvem der kan, men babyer er sære. De har deres egen skøre dagsorden kørende. Nå. Parfumer. Jeg ville ønske mig ny forsyning af dem jeg plejer at bruge. Når man er så gammel som jeg er (suk) så er det ikke den slags man eksperimenterer meget med længere. Ind i mellem får jeg lyst til at prøve noget nyt, men jeg ved godt hvilke dufte der klæder mig. Og det er:

issey miyake

L´eau D´issey. Hver gang jeg har den på, lægger folk mærke til det. Den passer bare så godt til mig og folk siger altid, ihh hvor du dufter godt.

Men jeg er også blevet glad for en der er lidt sødere, nemlig Lovely fra SJP;

lovely

Og som en lidt tungere duft, til fest f.eks., hvis man nogen sinde skal til den slags igen, så bruger jeg Flowebomb fra Victor og Rolf:

flowebomb

Hvis jeg skulle ønske mig en helt ny, så ville jeg – især pga flakonen, som jeg synes betyder meget for en parfume – prøve Miss Dior Cherie, fra – ja – Dior. Men jeg ved ikke hvordan den dufter, så hvis du kender den, så smid lige en kommentar!

dior

Noget helt andet jeg ønsker mig, er flere af de her melamin kopper fra Rice. De små af dem. De er så gode når vi har en masse børn på besøg, til at have med ned i haven osv. Vi har længe haft de der farverige billige nogen fra Ikea, men de ser meget slidt ud efter tusinde gange i opvaskemaskinen og dem fra Rice er pænere. Man kan som regel få en æske med 6 stk. for omkring 100 kr.

kopper 

 

Nå, nu er Agnes vågen. Der kommer flere ønsker på når jeg kommer på dem.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Fødselsdags ønskeliste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.