Fairtrade uge

Måske er det mig, der er håbløst bagud, men jeg vidste ikke at Ben and Jerrys is er fair trade. Vidste du det? Jeg har faktisk i det taget aldrig tænkt over, at is kan være fair trade. Jeg troede egentlig mest det var kaffebønner og bananer og couscous og den slags.

Men i anledning af uge 9, som er fair trade uge, har jeg modtaget et par småting som tak for at være med til at gøre opmærksom på konceptet. Blandt andet en Ben and Jerrys voucher som skal indløses snarest muligt! Elsker det is og spiser det alt for sjældent, men måske man skulle ændre på det og støtte den gode sag lidt mere.

En anden ting i pakken er en energidrik. DET havde jeg heller ikke lige set komme. I mine øjne er energidrikke sådan noget teenage agtigt noget, som man kan købe i døgnnetto og kun drikker når cola ikke længere slår hårdt nok. Men nej, den er både fairtrade og øko og forhandles bl.a. i de hellige haller inde i Magasin. Du godeste.

Heldigvis behøver man ikke vide alt om alting. Jeg ved lidt om meget, og nok til at jeg ved, at jeg gerne støtter ordentlig handel. Især ansvarlig handel med is.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Fairtrade uge

 1. Anna skriver:

  Det vidste jeg godt, men spiser også rigtig meget Ben & Jerry is og sidder faktisk med et bæger lige nu 🙂 God fornøjelse!

 2. Irene skriver:

  Det smager fantastisk, men jeg mener nu kun, at det er deres vaniljeis som er fair trade. http://www.benjerry.dk/fairtrade/

  Men derfor er det jo godt med noget fokus på fair trade!

 3. Irene skriver:

  Uh kokos!!!

 4. Anna skriver:

  Jeg spiste Chocolate Fudge Brownie i går og den er også Fairtrade. Og det står også her http://www.benjerry.dk/press/ at samtlige Ben and Jerry is i Europa vil være Fairtrade ved udgangen af 2011 🙂

 5. Irene skriver:

  Har åbenbart ikke været helt vaks ved havelågen! Men nu glæder jeg mig endnu mere til New York Super Fudge Chunk! Og så blev jeg mere oplyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.