Falder lige ned

Man kan ikke bare gå i seng, når man kommer hjem fra koncert jo. Skal lige sidde og slappe af og lagre dagens begivenheder. Er ved nærmere eftertanke også måske første gang jeg sidder rigtigt ned i dag.

Startede kl 6.15 i morges. Gid fanden havde vintertid. Garanteret en mand som opfandt det, og som aldrig blev vækket af sine børn. Vi var lige så glade for at Klara havde lært at strække den til 7.15-7.30, og nu… nu ligger man bare der i det kulsorte iskolde morgenmørke og messer; det er nat endnu, klara, sov videre, klara, se det er helt mørkt, klara, du skal sove mere, klara, det er ikke morgen endnu, klara, soooooov! Men det vil hun ikke og så trækker hun lortefinten, og så er man jo nødt til at stå op og tjekke bleen, som der naturligvis ikke er noget i. Snedige møgunge.

Så afsted på job, hvor dagen startede med en udviklingssamtale med chefen. Jeg er jo bare sådan en søøøøøød kollega og alle er jo bare så vilde med mig og bla bla bla. Men jeg burde profilere mig selv noget mere. Ja klart, det får jeg da lige presset ind på de der 11 timer jeg er der. Men hov, der er aldrig andre end mig, halvdelen af tiden hvor jeg er der… så hvem skulle lige se mig rende rundt og spille fandango og være super initiativrig?? Måske jeg skal tage dokumenterende fotos af mig selv på arbejde? Hun har helt sikkert ret, jeg ved det. Men jeg er offentligt ansat – det burde ikke være nødvendigt for mig at sælge mig selv hver dag. Hvis det var den slags jeg havde ambitioner om, så ville jeg finde mig en branche hvor lønnen så matchede den indsats jeg lagde for dagen. Eventuelt prostitution. Eller natarbejder på en æggebakkefabrik.

Nå, men så havde jeg fri og så havde jeg lige en halv time til at ræse til Gladsaxe i, for at komme til den der samtale. Det synes jeg selv, var enormt initiativrigt, sådan at drøne på cykel direkte fra job til samtale og slet ikke være nervøs (eller forberedt), men tilgængæld være vældig svedig, fordi det så åbenbart går op ad bakke hele vejen fra Hellerup til Søborg Hovedgade. Hvorfor skriver de ikke den slags på krak?? Æddermæme dårlig brugerservice.

Samtalen gik som tidligere skrevet fint. Bedre end jeg havde forventet, og de virkede rigtig søde. Håber faktisk på en måde, at jeg får det, selv om jeg ikke kan se min boligmæssige fremtid forme sig omkring det. Eneste mulighed bliver så en 3 vær. på søborg hovedgade. Naaaaah, vel? Så må ham den anden her hjemme sq snart lige tage sig sammen og få sådan et posh grafiker-IT job. Det er da også det han tager sin uddannelse for.

Nå, men det tog lige en halv time, og så skulle jeg jo også finde byen igen, derude fra. Men det øsregnede og jeg havde travlt, så dér tog jeg altså s-toget med cykel og det hele. Hurtigt forbi NoaNoa og finde en sort top til festen i morgen (og et par stribede sokker, en stribet bluse og en hæklet blomsterbrochefiddelihut, som Klara allerede har annekteret). Så hjem, lave mad, spise mad, hygge med barn og disney sjov, putte barn og så afsted på cykel i regn igen til Vega og Tom McRae. Som gav en virkelig god koncert. Det kunne han godt være bekendt. Og der var helt vildt mange mænd som publikummer. Troede egentlig at den slags pop-rock-folk-singer-songwriter, en mand og hans guitar, var noget tøset noget? Men der var rigtig mange mænd. Måske 180 mænd og 30 kvinder eller noget.

I morgen skal vi til rytmik, som altid om lørdagen. Skal også lige mødes med Kriss og sælge hende den røde Luella kopi. Den fortjener en ejer som bruger den. Bagefter er mine forældre sandsynligvis ankommet, så jeg skal også lige huske at sætte et par gryder i blød ude i køkkenet og låse alt mit vasketøj inde i skabet i entreen og fjerne nøglen, så min mor ikke får et apoplektisk tilfælde og tror jeg er (helt) uduelig. De skal bo her og passe Klara, mens stoffer og jeg tager til grande fest hos svigerfar der bliver 60. Fik jeg nævnt at der er mad? Og vi skal overnatte på kro. Med knitrende hvide lagner og jeg glæder mig så meget til at sove igennem til jeg vågner af mig selv.

Nå, men så hvis der er nogen som logger på min msn lørdag aften, så er det min mor der har rodet sig ud i noget med pc'en og vær så søde IKKE at nævne noget for hende om skabet i entreen! Må hellere tage nøglen med til fest.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Falder lige ned

 1. Sanne skriver:

  Jeg kan se overskriften for mig “mormor faldet om af skuffelse efter indbrud i entreskab” Den rystede mormor fortæller til politiet at hun blot ledte efter en hue til barnebarnet, da hun brød låsen til et skab i hendes datters lejlighed op. Mormor udtaler også at hun virkelig ikke havde troet om sin egen datter, at hun drev et sort vaskeri på Amager, havde hun vidst familien var i pengenød havde hun da tilbudt økonomisk støtte. Mormoderen havde dog undret sig over datteren hæftige forbrug af dyre tasker og sko, men “jeg troede faktisk bare der var tale om at hun måske solgte sin krop i ny og næ” Mormor afslutter med at slå fast at hun i fremtiden kun vil se sin datter når komfuret virkelig trænger og hvis der er tallerkner der ikke er sat i blød. Barnebarnet bor hos mormor indtil de sociale myndigheder har undersøgt sagen.

 2. Kriss skriver:

  Hej
  Må hellere skynde mig at skrive,fik den fantask(e)tiske Luella kopi – den er rigtig flot og passer helt sikkert til min gl roas pels med små sommerfugle.
  Næste gang må vi lige ses mere end 5 min. For resten var den smoothie ret lækker og jeg fik den hele for Martin ville hellere have æblejuice.
  knus

 3. Kriss skriver:

  YES – det virkede!!!!
  Så skal vi bare have et par nye indlæg at læse;-)
  knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.