Uups

Nå, så er jeg vist rask og helt helt mig selv igen. Kom lige til at bruge nogen penge på vej på arbejde. Må snart skaffe mig job i mindre godt område. Kan vel ikke gå helt galt, hvis det eneste man passerer på vej til jobbet er en aldi og en tøj og sko?

Afleverede Klara i vuggeren i morges, og stødte uforvarende ind i en læser ude i cykelskuret. "øhm, er det ikke dig, der er Julie?" spurgte hun… og det kan jeg ikke løbe fra. Det er så derfor jeg ikke skriver om mine hæmorider (hvis jeg havde nogle) og mit sexliv (hvis jeg havde et, hrarh-hrarh HA!) og andre pinligt-private ting. Jammen Julie – du skriver da masser af pinlige ting! Hvad med den gang du kom en måned for tidligt til Coldplay koncert? Nårh ja, godt ord igen… Men stadig – det ville gøre det for svært at konversere let om vejret og huspriserne, ude i vuggestuens cykelskur, hvis modparten samtidig stod og tænkte på mine hæmorider (som jeg IKKE har – det er et EKSEMPEL)!

Senere var jeg til møde med ham der ejendomsmæglerne som har vurderet min lejlighed. Han påstod at han sørme helt havde glemt det der gavekort på 300 kr. til føtex, som jeg skal have… begynder at lugte lidt af falsk markedsføring, min gode mand! Han lovede at sende det. Fandt også ud af, at han er fra Svendborg oprindelig, og kender min ekskærestes nye kærestes kusine eller noget. Lille verden, men det gav desværre intet afslag i salæret…

Og her er nok endnu en ting man ikke skal blogge om. Sin formue. Lad mig sige det sådan her, at da jeg ankom blev jeg tilbudt noget at drikke, og bad om et glas vand. Og da han nogle minutter senere fortalte mig, hvor meget han har tænkt sig at sælge min gamle, kun-i-nogenlunde-stand 52 m2, 2 værelses lejlighed for… ja, så ville jeg godt nok ønske jeg havde haft en stærkere drink. Det er jo vanvittigt. Der kan da umiligt være nogle almindelige mennesker med normale lønninger som har råd til at bo i københavn mere?? Jeg købte den i starten af 1998, lige før prisfesten startede, for 352.000. Selv dengang var det meget billigt, men jeg kendte en som kendte en, der bare ville af med den og boede på Cypern og ikke anede noget om kommende metro og stigende boligpriser. Helt ærligt, jeg ville ikke engang købe! Jeg syntes det var for dyrt!!! Men det var jo umuligt at finde noget at leje.

Og så kan I selv slå op på nettet hvad en tilsvarende lejlighed koster i dag. Så jeg vidste da godt, at jeg har tjent på den. Jeg er jo ikke blind. Men han satte den altså alligevel omkring 200.000 højere end jeg havde regnet med. Så stærkt stiger tingene her i byen. Sygt, hvis I spørger mig.

Men nej nej, han mener den ryger som et klassisk forældrekøb. Jamen herregud da. Forkælede møgunger. Og note til mig selv: få Klara skrevet op i en andelsforening eller boligselskab MED DET SAMME!

Ved så ikke om det var udsigten til en mindre formue eller om min fugleinfluenza bare er på retur, men i hvert fald havde jeg overhovedet ikke noget problem med at bruge penge i den times tid jeg så havde inden jeg skulle på arbejde. Tog stort set samme rute som med Anna, den anden dag, og købte nogen af de ting jeg havde kigget på, men ikke orket at købe. Klara fik tøj og jeg fik lidt ting til hjemmet. Og et par smågaver til andre.

Klara fik blandt andet denne kjole fra et nyt mærke, Drappa Dot, som jeg har kigget på mange gange. Den er så flot og den skal hun have på til jul (hvor vi bliver 14, så det må godt være lidt festligt!)

Grøn kjole

Hun fik også to par strømpebukser til, lilla og orange, og så fik hun en bluse til at have under, nemlig den her: blusen

Endelig fik hun en bluse fra molo, som er lilla med en puddel på maven, og sådan nogle "ekstra" hvide ærmer, under de korte lilla. Den er ret funky, med grønne stjerne på de hvide ærmer. Kan desværre ikke finde noget billede.

I morgen skal jeg på arbejde og til jobsamtale og til koncert om aftenen. Med Tom McRay. Jeg hørte ham først da han var opvarmning for Tori Amos inde i Falconersalen for noget tid siden, og han er så fantastisk. Tror stadig der er billetter at få, for han er ret ukendt. Ses vi på lille vega fredag aften så?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Uups

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.