Falliterklæring?For det første, har jeg ikke oplevet noget spændende, så det bliver endnu et kedeligt indlæg. Men i dag er det da i det mindste rigtig dejligt vejr, så i eftermiddag vil klara og jeg gå ned og fodre nogen ænder. Mødregruppen er udsat til i morgen, så vi savner lidt noget selskab. Men sådan er det jo.

For det andet, har jeg erklæret mit endelige fallit på rengøringsområdet. Jeg gider det simpelthen ikke og jeg har aldrig været særlig god til det heller. Kristoffer hverken kan, skal eller vil lave det hele, og han er nok heller ikke verdens mest grundige rengøringsmand.
Så nu har jeg ansat en rengøringshjælp. Vi er jo ikke millionærer, vi er på su og dagpenge. Men jeg vil hellere finde de 70 kr. hun vil have i timen, og så slippe for det selv. Slippe for at diskutere det med stoffer og/eller min mor. Slippe for at have det dårligt over at være her, fordi her er så beskidt.
Nogen vil jo så nok mene, at det er en falliterklæring, eller pinligt, at man ansætter en til det, når man nu går hjemme selv og kun har 52 kvm. Men jeg har jo gået her i et år snart, og jeg må jo erkende, at jeg altså ikke for gjort nok ved det. Og selverkendelse er jo som bekendt vejen til bedring. Og nu får jeg da løst problemet, i stedet for at gå og have det dårligt over det.
Stoffer mener så vi ikke skal sige det til nogen, hvor i mod jeg straks vælger at offentligøre det på internettet 🙂
Nej, jeg er ikke typen der skammer mig over mig selv 🙂
Og helt ærligt – tror I ikke min mor vil lugte lunten? Eller gad vide om hun er så naiv, at hun tror at det er alle hendes "gode råd" gennem mange år der endelig bærer resultat…
Nå, men rengøringspigen starter på næste fredag, og samme aften kommer mine forældre. Så vil det jo vise sig, om de overhovedet lægger mærke til det, eller om det bare har været refleks-brok fra min mors side?

Mht mine influenza symptomer, så er de der kun om aftenen, så måske er det bare almindelig udmattelse. Skal nok til at gå tidligere i seng. Men meget ulig mig, har jeg ingen appetit – og det minder mig om da jeg var gravid. Dér kunne jeg heller ikke spise noget om aftenen… og da jeg så i går aftes begyndte at tude over den der nye sas-reklame, med hende den lille pige der har en hjemmelavet flybillet til Krokodillien… ja, så frygtede jeg endnu engang at jeg er gravid igen. Men det ER jeg altså ikke. Jeg har testet, jeg har haft mens en gang efter fødslen og jeg har spiral. Og ud over det, så har jeg haft den her følelse så længe nu, at jeg jo nærmest snart skulle føde, hvis jeg virkelig var gravid igen 🙂
Du godeste – jeg bliver en af de der man læser om i formiddagspressen, som til sin egen overraskelse fødte et barn ude på sit badeværelse en almindelig lørdag formiddag… yrrkk
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.