Nyt herfraJa, så gik der et par dage igen. Det er sært, at ligeså snart der er gået mere end en dag, hvor jeg ikke får skrevet dagbog, som kommer jeg helt ud af det og kan slet ikke finde ud af at skrive igen. Hvad er der egentlig sket, hvad har jeg oplevet?

Mandag gik jeg ned i haven med Klara og lavede barnevognen om. Jeg synes det er sommer nu, så vi satte klapvognsdelen på i stedet for barnevognskassen. Hun kunne alligevel næsten ikke være i den længere. Nu har vi så en helt ny klapvogn, og den er så lækker. Vendbart styr, stor varekurv, vejer ingenting, nem at manøvrere. Jeg er så glad for, at vi købte den vogn!!
Da vi havde ordnet den, kørte vi en tur ned af amagerbrogade. Da vi kom forbi min læge, smuttede vi lige op og viste hende min hånd, hvor jeg den sidste tid har haft et eller andet udslet der minder lidt om spedalskhed, eller pest måske… Først troede jeg bare det var tør hud/frostskade, men ingen fed creme har kunnet få bugt med det, og så kom der blister, så revner og jeg begyndte at frygte, at jeg måske havde arvet min mormors psoreasis. Lægen havde heldigvis tid, så hun snød mig ind midt i køen og mente, at det var noget eksem af en art. Så nu smører jeg med noget andet creme og skal aftale en tid ved hudlægen.

Tirsdag var jeg ret træt af Klara. Der er sådan set ikke noget galt med hende, det er mere mig der var i dårligt humør. Stoffer er på skolen hver dag, hele dagen for tiden. De skal aflevere to opgaver d. 30.4. Og jeg bliver altså udmattet af at være alene med Klara fra 10 morgen til 19 aften, hver dag. Heldigvis kom min søster forbi sidst på eftermiddagen og vi gik en tur med Klara. Da hun sov satte vi os på en fortovscafe i solen og det var ret dejligt.
Men jeg måske alligevel været lidt for optimistisk med vejret. I hvert fald blev jeg ret skidt om aftenen, som om jeg er ved at få influenza. Så jeg gik tidligt i seng og stoffer tog klara de gange hun vågnede, så efter en rimelig god nats søvn føler jeg mig egentlig ret frisk nu.
Og godt det samme, for i dag er rytmik dag og så er man kun syg, hvis man virkelig ikke kan stå på benene 🙂
Nå. Kedeligt indlæg, fra en kedelig hverdag. Skal prøve at opleve noget sjovere i dag!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.