Feberfri – frihed med feber

Har været hjemme sammen med Klara i 2 dage nu. Hun har feber og er vist ved at få noget kindtand. Hun har i hvert fald en hånd i munden hele tiden og siger av mund. Feberen stiger og falder i løbet af dagen, fra 38.5 op til 39.7 og ned til 38.3 osv. Hun er frisk og glad, men meget varm og lidt mere afdæmpet end normalt – hvilket også er årsagen til, at det er så hyggeligt at være alene hjemme sammen med hende 🙂

Jeg gruer helt for, hvis jeg en dag får sådan et normalt fuldtidsarbejde. Jo, pengene vil være velkomne, men alt det andet… fleksibiliteten, friheden, at det ikke er noget problem at have hende hjemme i 2 dage. Hvordan i alverden får almindelige mennesker, med 2 almindelige jobs, og måske mere end et barn, den slags til at hænge sammen? Jeg skal i hvert fald ikke have flere børn før vi har en bedstemor i nærmiljøet.

Apropos bedstemødre, så kommer mine forældre i aften. De skal med flyveren til Grækenland i morgen tidlig, hvor de skal mødes med min fars fætter og hans kone, og sejle rundt på en eller anden kæmpe båd i 16 dage i det græske øhav og over til Tyrkiet. Mand, mine forældre lever livet. De har den seng med i bilen herover, som vi købte til Klara sidst vi var på Fyn. Man skal jo ud i provinsen, for at finde loppemarkeder med priser der stadig er loppemarkeds-agtige. Herinde i Kbh er brugt jo nærmest dyrere end nyt. Men i hvert fald er det sådan en fin lille 50'er agtig udtræksseng, med et flot udskået hovedgærde. Min far har malet den blank hvid, så jeg regner med at den er ret flot nu. Så får de tremmesengen med hjem til loftet, og så er Klara officielt en stor pige med egen stor-pige seng.

I går havde jeg hende med ude på Karins cafe, i en periode hvor feberen var næsten væk. Vi fik jordbærjuice og havde en rigtig hyggelig mor-datter tur. Tænk at en 2 årig kan sidde så pænt 🙂 I hvert fald det første kvarter… Fik også afleveret lidt egentlig-ikke-brugt-tøj til kommisions-salg hos Karin. Så bliver der da måske lidt til kage og juice næste gang vi kommer.

I dag tog vi næste etape af mor-datter træningen og tog ud og shoppede lidt. Det er alligevel nødvendigt at hun kommer lidt ud hver dag, for ikke at eksplodere, selv om hun var lidt febril. Så længe hun er glad, så er det vel i orden? Vi cyklede ind til Strøget og gik i AKIMBO og købte nogle flere Babapapa figurer. Babamama og to af børnene. På vej hjem stoppede vi i den gode legetøjsbutik på amagerbrogade, Tefca for børn (sært navn – aner ikke hvad det betyder?), og købte en prinsesse figur – Klara valgte Snehvide – og lidt træ-lege-mad til køkkenet. Så kom vi hjem, spiste rugbrød, og så faldt hun i søvn inde i sin seng oven på alle de nye figurer.

Ellers har jeg fået søgt det job i Farum. Der var sidste frist i dag, så jeg håber jeg hører fra dem snart. Stoffer har fuld knald på med specialet, men sendte da lige en sms om at han elsker mig, så det kunne være værre… I morgen skal jeg træne og på arbejde, torsdag skal jeg til tandlægen, fredag skal jeg på arbejde og vi skal spise til aften hos min moster og lørdag skal Klara passes hos moster mette og de to andre af os skal til indflytterfest lige herovre, ved nogle af stoffers søde venner. Rart at de bor så tæt på, og rart at ens barn sover ude. Jeg vil være bare en lille smule fuld. Hvis jeg kan huske hvordan man gør… Det er noget med at stå ude i et køkken hele aftenen ikke? Og noget med… øhh.. aj, jeg kan ikke komme på det. Og nu vågner hun 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Feberfri – frihed med feber

  1. Jacob Bøtter skriver:

    Julie, har du en e-mail man kan kontakte dig på? Hvis ikke den skal publiceres offentligt kan du skrive til mig på jacob(snabel-a)boetter.dk – har nogle ting jeg gerne vil spørge dig om 🙂

  2. Kirsten Mogensen skriver:

    Hej Julie.. Jeg var også lige i gang med at kigge billeder, hvor der var et fra engang Eskil var syg.. Tænk sig, han sidder bare helt stille og putter sig. Bort set fra at det er et rent helvede, når man nu HAR de her berømte fuldtidsjobs, så er det ind imellem rart at kunne nyde sit barn i et mere adstadigt tempo. Men jeg har ingen anelse om, hvordan man får syge børn til at hænge sammen med jobs. Og så allgevel.. I dag kom Eskil i dagpleje med næsten-ikke-øjenbetændelse. (Men de er kun to børn, og det har rent faktisk vist sig, at det er gået i sig selv igen..)
    Kh Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.