Great expectations

Helt sikkert, nok for store forventninger. Det nye afsnit af 3. omgang Nynne blev bragt i Politiken i dag. Jeg slog ikke mig selv på lårene af tårevædet grin, men jeg er villig til at give dem en chance… Følge med, det skal man jo.

Skal til forpremiere på filmen torsdag d. 29.9. sammen med flokken af Rytmikmødre. Også længe siden vi alle sammen har lavet noget sammen. Det der arbejde kommer i vejen for mange gode ting!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Great expectations

 1. Julie skriver:

  Luella med æbler er stadig på udsalg på http://www.net-a-porter.com … så du skal da bare lige træffe beslutningen. Selv om der måske nok ikke er plads til 2 æbletasker i den her by! 🙂 Surt med legepladsen – det havde været federe end arbejde…

 2. kristina skriver:

  Hej Julie
  Martin begyndte at spørge efter “Kara” lige så snart vi så legepladsen, men jeg tror jeg fik forklaret ham at du nok arbejdede, så vi måtte klare os uden jer;-). Det er nu en dejlig legeplads er det.
  Og så brugte jeg middagslur tiden på at lure på Luella – jeg er altså lidt “sulten” efter sådan en, men tilsyneladende er det kun den med æblerne der er så stor, altså af dem jeg kan lide, der er en fin lyserød én der vil passe fantastisk til min cykel :o))- og i øvrigt den eneste store på udsalg. Til gengæld så jeg at der er en skjorte med æbler også på udsalg!!!
  knus
  Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.