Festivus – og hun gjorde det igen!

Så kom den fest og gik igen og sikke én det var! Dagen i går var en af de bedste jeg har haft de sidste mange mange mdr.
Først det med at sove igennem, og så sov klara også 3½ time til middag, hvor vi nåede en masse praktisk og hyggede os og blev klar til at tage afsted for at aflevere hende.
Kl. 5 ca. kom hun ned til moster mette på bryggen og da vi gik en halv time senere, vinkede hun bare og min søster sms'ede, at da døren lukkede sig bag os, kiggede klara bare på min søster og sagde "hov?" 🙂 Og så havde de ellers en hyggelig aften, med laks og kartoffel kroketter og Klara faldt i søvn i god ro og orden og uden skrigeri overhovedet omkring kl 21.30 – og så gjorde hun det igen!!! Hun sov igennem lige til 6.30!!!!!!!!!!
Det synes jeg er virkelig flot klaret af hende, når hun nu sov ude uden mor for første gang nogensinde. Men hun er jo tryg med sin moster og hun er jo også vant til at sove alene i vuggeren nu. Hun er virkelig blevet meget større af at gå dér.

Og festen hér gik også helt pragtfuldt. Alle var glade og søde og snakkede og morede sig. Jeg fik noget vodka og kunne ret hurtig mærke at jeg ikke er inde i vanen med at drikke 🙂 Men det var på den gode måde og jeg havde det så godt, omgivet af alle mine bedste venner, og nød synet af dem samlet, mens de hyggede sig og var glade.
Jeg faldt om, lidt dårlig, omkring kl 2, tror jeg, og lå så på min seng og lyttede til musikken og de få der blev og dansede videre. Den sidste gik omkring 4.30 siger stoffer.

Og så sov vi længe, hentede mac d mad og så cold mountain på dvd'en – god film!!
Og nu henter vi lille lækre klara!
kh julie
ps. – titlen hentyder til den bedste værtindegave nogensinde – jeg fik samtlige afsnit af Seinfeld på cd-rom'er og med tallet 910 skrevet på pakken. Det henviser til mit yndlingsafsnit, om Mr. Costanzas selvopfundne højtid Festivus. Jeg fik også chokolade og bamser til Klara. Og NU henter vi hende hjem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.