KLARA HAR SOVET IGENNEM!!!!!!

Ja, for dem der kender mig og mit lille bøllefrø, så kan det ikke overraske, at det er en nyhed der skal på med meget store bogstaver og en masse udråbstegn.
Hun har sovet igennem for første gang nogensinde! Ever! I hele verdenshistorien! Min datter har sovet hele natten uden at vågne, knap 15 mdr. gammel.

Hun kom i seng lidt i 21 og sov som en sten med det samme – lang dag i vuggeren, besøg af søde venner med lagkage om eftermiddagen – en helt igennem dejlig og udmattende dag.
Kl 23 gik vi i seng og hun var lige ved at vågne. Trak vejret anderledes, vendte sig i sengen, sparkede dynen af – alle tegnene var der – men så sov hun alligevel videre og jeg faldt også i søvn.
Og så vågnede jeg igen – helt forvirret. Hvad var det lige der manglede?? Det var mørkt og et eller andet føltes helt forkert! Jeg følte mig.. ja – næsten frisk??? jeg genkendte følelsen fra for længe siden – kunne det passe?? var jeg UDHVILET???
Jeg lyttede panisk efter prinsessens vejrtrækning – joh – den var der endnu. Så lå jeg lidt og ventede… tænkte at jeg jo nok vågnede pr refleks, fordi hun jo nok ville vågne om lidt, og så måtte kl. jo være omkring 4, for dér plejer hun jo altid at vågne. Ca 15 min. efter vågnede hun så, og rejste sig op og kaldte – og jeg valgte at smutte ind i stuen og hente mit ur, for lige at se hvad kl var – for hvis den ikke er efter 6, så kommer hun ikke over til os. Og så var kl. gud-hjælpe-mig halv 7!!!
Hun har bare sovet igennem, den lille nattetyran!

Og kunne det være bedre timing? I aften er vores fest, og nu er alle dejligt udhvilede og i godt humør. Klara har tullet rundt hele morgnen, vildt glad, og hygget sig med sine bøger og sin vogn. Stoffer serverer havregrød for hende nu og om lidt smutter jeg ned og henter thebirkes og juice.

Så husk denne dag. Klara sov igennem for første gang. Det giver håb til alle med natteroderi, for hun er Dronningen af Vågne Nætter og når hun kan, så er der håb for alle.
Men ja, jeg ved det godt – jeg må hellere nedtone mine forventninger. Det var muligvis en engangs forestilling. Det var det jo nok. Sandsynligvis.
Men man HØRER jo om folk som begynder at sove igennem når de starter i vuggestue, ikke?
Det må jo også betyde at tænder og ører ikke plager hende lige nu, og det er vel egentlig også dejligt, når hun nu skal sove hos sin moster i nat.

Åh, jeg glæder mig til den fest. Dejlig dejlig dag!

Og tak for de søde kommentarer i går – skal nok feste igennem IMA og fortælle alt om det på søndag 🙂
morgenglade knus fra Julie

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.