Fields of people


Fields of pleasure my ass… 🙂 Ellers så er det en noget pervers forestilling de har om Pleasure derude…
Men man er nok selv ude om det, når man tager derud på åbningsdagen… Sådan er det med os mødre på barsel (der kun har et barn) – vi har ingenting at lave og fjoller bare rundt og bruger penge. Eller – det fik jeg så heller ikke gjort, for havde jeg besluttet at købe noget, så havde jeg nok stået i kø endnu.
Klara og jeg ankom, stod i kø i 20 min for at få en elevator op til plan 2, fór vild i forsøget på at finde Karin3 og ida, fandt dem og sad på en trappe lidt, fordi den cafe vi skulle mødes ved ikke var åbnet endnu – typisk 🙂
Skal du mere her? spurgte Karin så… hmm – nej!!! Det skulle jeg ikke – så vi skyndte os væk (eller skyndte er jo så meget sagt… vi sneglede os afsted og forulempede alle med barnevognene på vej ud…)
Jeg har personligt ikke set så mange mennesker siden jeg var i Bombay i 2000 og kørte forbi en togstation. Det var helt forrykt.
Men jeg tror det bliver et okay sted, når åbningspresset løjer lidt af og man kan komme en onsdag formiddag udenfor rush hour. Det så da flot og stort ud og der var mange spændende forretninger man ikke kender i forvejen. Jeg glæder mig til at blive sluppet løs der alene med mit dankort, uden vogn og barn.
Karin og jeg fortrak til Ingolfs kaffebar og fik en god frokost og lidt snak i fred og ro. Klara forelskede sig i en 1½ årig pige ved navn Freja der tullede rundt og førte sig frem med at kunne gå – det ville Klara også, men hun fik ikke lov af sin onde mor. Tidligere på dagen syntes jeg der var lidt forår i luften, men på vej hjem fra Ingolfs var det godt nok koldt. Klara fik en tiltrængt lur i vognen og jeg gik lige indenom foto-biksen og hentede den sidste nye film med 36 billeder af Klara i alle tænkelige og utænkelige situationer. Den havde jeg sådan glædet mig til at se, men men men – nu sidder jeg her og er grumt skuffet, for MINE BILLEDER ER BLEVET FORBYTTET!!!!
Jeg sidder her med 24 kedelige, halvslørede billeder af noget der ligner en lejrskole…
Og et eller andet sted derude sidder nogen og undrer sig over at man kan tage så mange billeder af den samme baby… godt nok er hun smuk (tænker de), men SÅ mange?? 🙂 Jeg må fluks ned og slå i bordet – jeg vil have mine klara-billeder igen!!!
kh julie
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.