Film, produkter og så videre

Jeg har såmænd været en tur i biffen. Siger man overhovedet biffen mere?? Nå, men sidst jeg var dér, kaldte vi det biffen og det vil jeg fortsætte med. Mandag aften, så spontant som det nu kan lade sig gøre, når man skal træffe aftaler omkring pasning af 3,5 årig hjemmeterrorist. Men min søster var frisk – som altid – og kom hurtigt på sin cykel fra nordvest. (Og ud over at passe barn, så gjode hun mit badeværelse rent og satte opvaskemaskinen i gang og tømte den bagefter (og ødelage mine arvede knive med benskaft, ved at putte dem i opvaskeren… man må tage det sure med det søde, ikke?))

Så jeg kunne snige mig med stoffer og de andre fyre i biffen. Jeg gjorde mig så lille og usynlig som muligt, og hyggede mig med at lytte til mandeosen. Ak, det vakte minder. Engang var alle mine bedste venner drenge, men de fik kærester selv og jeg fik barn og pludselig blev gabet for stort dér. 

Nå, men vi så den der Pan's Labyrint, og den var da fabelagtig! Virkelig gode skuespillere, virkelig gennemført univers og meget flotte billeder. Lidt vel meget vold, men jeg går ud fra at det var vilkårerne i Franko's Spanien. Den var virkelig anbefalelsesværdig. 
De der fyre var naturligvis meget blaserte og mente ikke den fortjente alle de der 6 stjerne og hvad den nu har fået. Men 5 mente de. Jeg mente lidt, altså, hvor stor forskel kan der være? De skulle nok bare være rigtig verdenskloge verdensmænd og mene noget kritisk. Sådan er jeg ikke. Den var god, jeg var opslugt, der var popcorn og jeg kneb mere end en enkelt tåre! Det er alt jeg forlanger af en god film.
I dag holder Klara og jeg fri og tager ud til Caro og leger med alle de andre rytmikfraktionsmødre. Det er også lige vejr til en tur ud i det blå.
Og så vil jeg gerne notere, at angående min summer beauty ambassadør virksomhed, så er jeg blevet tilbudt at teste flere produkter for Nivea. Og det vil jeg gerne. Sælger jeg ud? Men det er jo PRODUKTER, mand! Næst efter sko og tasker, så elsker jeg produkter allermest. Og vi leder jo alle sammen altid efter det ultimative. Og man når jo op i en alder, hvor man skal til at passe på sin hud. Det er NU, jeg får glæde af aldrig at have røget, aldrig at have været i solarie eller overdrevet solbadningen. Det er nu, mit minimale alkoholforbrug og min altid grøn-blege vinterhud skal udmynte sig i spændstig og frisk hud, med udelukkende smilerynker. Evt. støttet af den nye DNAge fra Nivea.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Film, produkter og så videre

 1. mariahønen skriver:

  Den film må jeg også bare ind og se!
  Hvor er det fedt at du skal afprøve alle de ting, så kan vi jo få opdateringer her inde om det er noget vi skal investere i 🙂

 2. Christine skriver:

  …Kunne også så godt tænke mig at se den film. Men. Torturscenerne fylder meget i den, gør de ikke? Det har jeg det lidt svært med, men vil omvendt så gerne opleve filmen fordi alle er så begejstrede for den…

 3. Julie skriver:

  Så meget synes jeg heller ikke de fyldte. Altså, de var der, og når de er der, så skjuler de ikke noget. Men man kommer rigtig langt med et par lukkede øjne på de rigtige steder. Man VED jo, hvornår det kommer, og så lukker man øjnene og nynner indtil det er væk. Virker også ved regninger…

 4. Maria skriver:

  Cream on, Cream on baby…lalalalala… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.