Film vi glæder os til

Sært at på en dag hører jeg nyt om hele tre film, som jeg nu kan glæde mig til.

For det første, glæder vi os til filmatiseringen af vores egen Nynnes dagbog. Den som Klara næsten blev statist i, men hvor hun ikke ville hyle på komando og derfor ikke kunne bruges 🙂 Den kommer til oktober.

For det andet, glæder vi os til filmatiseringen af I dine sko, en roman af Jennifer Weiner, som også er kendt for romanen God i sengen. To must-read titler for alle chicklit fans. Eller bare for alle kvinder der kan lide underholdning. Same same. Min chef, som også er forlagsredaktør havde via arbejdsplads sladder hørt, at den kommer som film til efteråret. Desværre er det med Cameron Diaz i hovedrollen – hun er sød nok, men hun passer bare ikke til min forestilling af en normalt "overvægtig" str. 40-42, som hovedpersonen er i bogen? Hollywood kan ødelægge alt, og det er derfor vi elsker Bridget Jones/Renee Zellweger mest. Hun var da i det mindste normal at se på.

For det tredje, og her bliver vi nørdede, glæder vi os til filmatiseringen af The Hitchhikers Guide To The Galaxy. Den har premiere d. 12.8. og får lidt blandede modtagelser, så jeg er spændt på selv at se. Martin Freeman (ham Tim fra serien The Office – han er faktisk lidt sød) spiller en hovedrolle, og John Malkovich en anden. Når man nu egentlig tilhører den generation af nørder som er vokset op med den bog, så skal man jo også se filmen…

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Film vi glæder os til

  1. morten brunbjerg skriver:

    Klart man skal se Hitchhikers Guide! Glæder mig! Bare skandaløst at vi har måtte vente så længe på den i Danmark! 29. april 2005 var datoen for verdenspremieren. (Mumlemulmle)

  2. tine (aktionwoman) skriver:

    Jeg ved nu ikke lige med Renee?? Sidst jeg spottede hende i et kulørt ugeblad så hun lidt anoretisk ud…ØV!SÅ hende har Hollywood også spoleret. Får en idé…hvorfor ringer du ikke til dem og hører om ikke du lige ville være den rette????? Knus fra tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.