Fint med forår

Nå, men I ved jo jeg bliver nødt til at sige det…

Jeg ELSKER at bo i hus!
Har vasket seks vaske i dag, ja, 6! Og tørret dem lynhurtigt i sol og vind udenfor. Har plantet ting, klippet på ting, ompottet ting, sået lidt, flyttet de små tomatplanter udenfor, så de kan aklimatisere sig – de kommer ind om natten igen.
Før hadede jeg tit foråret. Det eneste foråret normalt gør, er at minde folk om alt det de ikke har. Hvis de ikke har det. Det gælder både indenfor fast ejendom og mere følelsesmæssige områder som romantik, sex og forlovelser. Det gælder også på det fysiske område. F.eks. er vi mange der med angst og bæven går den såkaldte bikinisæson i møde. 
Men pokker stå i det, om jeg bekymrer mig om det nu!! Jeg er alligevel over 30 og har et barn – hvis folk forventer at jeg skal se fin ud i bikini så er det eddermæme dem, der har misforstået noget! Og fast ejendom har jeg også, med have og det hele. Det vælter op med hyacinter og andet godt derude, og lige om lidt springer det lyserøde træ ud.
Faktisk er det kommet så vidt med min generelle tilfredshed, at jeg nu kan høre REM's Nightswimming OG Everybody hurts, uden at bryde spontant ud i gråd.
Jeg er – tør vi bruge ordet? – lykkelig?! 
Havde også besøg af seriøs forsker i dag, Anne Scott Sørensen, og det var virkelig interessant. Jeg er blevet interviewet flere gange før, til specialer og aviser, men jeg tror dette var den mest interessante omgang. Jeg kan godt lide, at nogen tager det her bloggeri seriøst på en anden måde end jeg selv gør. Forsker i det. Jeg synes, det er spændende at snakke om, så jeg siger altid ja til den slags. Det får jo også mig selv til at tænke mere over hvad jeg laver og hvorfor. Og at hun havde blomster og kage med gjorde da heller ikke noget.
Bagefter var der afskedsfest i Klaras børnehave. En pædagogmedhjælper på fuld tid, som har været der i – hold fast – 18 år! Man kan ikke rigtig bebrejde hende, at hun fik lyst til andre græsgange. I stedet for hende, som vi elskede, får vi en 20 årig mand. Det skal da nok blive interessant. Bare han ikke er sådan en overgearet en, som tror at bare fordi han nu er den unge mand i børnehaven, så er han forpligtet til at køre alle ungerne helt vildt op og løbe rundt og skrige og skabe sig hele dagen. Det gider jeg ikke have.
Nårh ja, og så tog stoffer til generalforsamling i grundejerforeningen og kom til at sætte sig ved siden af en lidt for venlig ældre dame, og pludselig rejste hun sig op og holdt en tale og nominerede ham til at blive den nye bestyrelses suppleant. Han nåede dårligt nok at opfatte hvad der skete, før han var kuppet og blev mødt af stående klapsalver. Det synes jeg er helt hysterisk morsomt. Hvis man tager den hændelse og lægger den sammen med hans nyfundne interesse for at vaske og støvsuge bilen, ja, så er der fandme ikke længe til han køber en campingvogn og et par træsko, og insisterer på at alle ferier fremover finder sted i Hartzen.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Fint med forår

 1. lene nehlsen skriver:

  Må man ikke godt være lykkelig OG i stand til at tude over Everybody Hurts? Sådan er jeg… basta.
  Det med holdningen til sin bikini-krop skal jeg til gengæld lige lære..
  Men nåååå.. Jeg er jo heller ikke 30 ÅR GAMMEL! 😀 Endnu da…

 2. Henriette skriver:

  Fik du hende til at grine?

 3. Moster Tulle skriver:

  ….og 2 – nej 3 ens campinghabitter – så i kan være standsmæssigt klædt på turen…..

 4. Julie skriver:

  Henriette – jaja, flere gange 🙂

 5. Bloggerella skriver:

  *Fnis* Det er åbenbart en almindelig måde, at blive valgt til bestyrelser på, både kæresten og min far har haft oplevelser der ligner Stoffers..

 6. Bodil skriver:

  Jep – man kan blive helt bidt af det der familieliv med have. Meen jeg tror nu aldrig der går totalt forstad i den for dig, det har jeg svært ved at forestille mig 🙂

 7. Christine skriver:

  Hvor er det dejligt at høre du har fået dit humør tilbage. Jeg kan stadig huske hvor trist og modløs du var for ganske kort tid siden, og du troede det hele bare aldrig ville blive godt igen. Foråret kan gøre mange gode ting ved os mennesker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.