Flere guldgaver

Nå, så har Agnes ondt i øret og mens vi venter på lægentiden 10.30 kan jeg lige nå at lægge flere billeder op af Guldgaverne.

Som for det tidligere indlæg gælder det, at jeg ikke skriver så meget om hver enkelt gave, men linker til giverne. Og at jeg elsker alle gaverne rigtig meget og er vildt glad for dem.

En lille gave der kom uden for nummer. Fra Annes Undreland ankom denne skat til mit mini juletræ. Og den var perfekt! Jeg anbefaler en kollektion af juledimser til næste år!

En fin flagranke fra Ulla Lullaby. Så slipper jeg alligevel for at sy en selv, når jeg nu har tænkt på det i flere år. Og bemærk det lilla stof med hvide margueritter – det er det samme som på det babydynebetræk jeg købte af Ulla da Agnes var spæd. Nu bliver jeg NØDT til at få en baby mere, for at kunne bruge dynebetrækket og flagranken i matchende sammenhæng!

Flotte papir aber fra Lot´s Etsy butik. Jeg er vild med dem. Har gemt dem for børnene og vil først hænge dem op når jeg har mit eget værelse klar i kælderen. Og tjek lige konvolutten de kom i – jeg nænner ikke at smide den ud. Den er kunst i sig selv.

Cykelhue fra Bikes and stuf . Jeg forstår ikke, hvor billedet af selve huen er blevet af, men her er indpakningen. Huen er i brug, Kristoffer fik den i julegave og cykler nu rundt med varme ører.

Lækker kogebog! Macarons. Helt klart noget der skal afprøves – måske i vinterferien?  Bogen er fra forlaget Torfino books og kan bl.a. købes her.

Fire meget meget smukke guldsmede fra Eventyr haver. To store og to små, og de skinner så flot. I ved hvordan man har det med ting der skinner… uhh. De vil gøre haven endnu mere børne-eventyr-jungle agtig til sommer. Perfekt.

Meget flotte og enkle øreringe – passer til alt! Sølv og sort onyk. Doneret af Maminka.

Flotte skoposer fra Vanflittig. Med vindue, så man kan se hvilke Marc Jacobs der gemmer sig hvor. Smart!

Yndigt babysengesæt fra House Doctor og to anvendelige paletter fra Rice (som allerede er i brug og passer til de andre Rice ting jeg har!) fra Krea Suset.

Ordentlig pakke fra D´jo´hanne! Flot hjemmelavet pude, fin fin mobilpung, der nu venter lige så meget på min iPhone som jeg gør og så oven i tre fine julehjerter som straks røg på minitræet. Og dagen efter var forsvundet… de var åbenbart så flotte, at Agnes synes, de skulle bo inde i hendes seng…

Søde søde svampe fra Karen Klarbæk. De var også fristende, og blev kortvarigt væk i Agnes´ seng. Jeg fandt et helt lager af alle de fine ting jeg ikke kunne finde. 

Nå. Kan ikke nå flere nu. Skal afsted til læge med Agnes.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Flere guldgaver

 1. superheltemor skriver:

  ih dit heldige asen!!

 2. julieumulie skriver:

  HOLD DA HELT OP!!!

 3. Mette skriver:

  Nøj, hvor er du bare heldig 🙂

 4. katrine skriver:

  WOW jeg skal da lige love for, du er blevet begavet! Fedt!!

 5. Pollyanna skriver:

  Sikke heldig du har været. Hø hø Agnes er som en af husalferne i Harry P 🙂

 6. Julie skriver:

  Gud ja… men den onde husalf jo! Ham der stjæler sirius blacks ting!

 7. Pollyanna skriver:

  Han bliver jo sød til sidst – så vidt jeg husker. Og god bedring til det lille pus – ørepine stinker.

 8. Kira skriver:

  Hvor er du bare heldig at blive så begavet, Julie! Men det skal der også være plads til en gang imellem. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.