Flere guldgaver

Ja, ja, der er flere endnu. De er bare så fine og lækre og det holder aldrig op. Jeg er som et barn i december, hvor hver dag er pakkedag… selv om her efter nytår synes jeg det er sløvet gevaldigt ned… kan I ikke sende nogle flere?

Heldigvis mangler der stadig en god bunke som Trine tager med in persona, når vi snart skal ses igen. Og måske er der også nogen der ikke har fået sendt deres afsted? Der er i hvert fald nogen, som jeg går og glæder mig til at få mine klamme hænder på, og som ikke er dukket op endnu. 

Her er den sidste bunke jeg har modtaget. Jeg elsker dem. Tak.

Ugle halskæde i silke og med gren. Den er fra Emilies Hjørne og er simpelthen så fin. Tænk at man kan lave den slags i hånden? Har haft den på på arbejde mange dage og får kommentarer på den hver gang. Bibliotekarer elsker den, så er det sagt. Og det gør boglånere også.

De lækreste flotte skindluffer fra Frøkenen og Baronen. Se mig, trække mine to rødkindede og leende børn rundt på retro trækælk i massive mængder af sne, iført læder og lammeskind! I love it!

Sød og super fin mini skål fra Bruuns Keramik, som vi faktisk stod ved siden af, da Anne, AB og jeg havde en bod på Lis´s julemarked. Dér købte jeg mig en thekop og nu har jeg en mini slik skål der matcher! Yay!

Morsomme molekyle stager, doneret af Thinking Space. Stagerne er fra Gaia museum of outsider art, så de passer ret godt ind her, i resten af min outsider decór.

Maleri med hjerte i bladguld fra Gitte Barlev. Ret fint faktisk. Har hængt det op i køkkenet, hvor den blå farve matcher mine lamper spot on. Og guldhjerter kan man aldrig få for mange af.

Snefnug i orkis fra Fantasium. De minder mig om min mormor, som kunne kniple. De er virkelig fine og gjorde sig godt den ene dag de fik lov at hænge på mit mini juletræ. Dagen efter var de sporløst forsvundet. De er dog senere dukket op i Kræ´s aka Agnes´s seng, sammen med de andre små og tilsyneladende uimodståeligt fine ting der var pist væk (se tidligere indlæg).

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Flere guldgaver

 1. Kira skriver:

  Kan godt forstå, Agnes havde lyst til at snuppe de snefnug; de er jo super flotte!

 2. ThinkingSpace skriver:

  Fantastiske snefnug!!!!
  Sikke en skøn bunke gaver, som du har fået! 🙂

 3. Margith skriver:

  Dejligt at vide du er glad for uglen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.