Flere klamme detaljer – hvem skal ellers høre på mig??

Nå, men så nåede jeg ned til lægen uden at dø helt. Var ellers MEGET tæt på, fordi hele verden var en stor, skræmmende, rungende osteklokke. Måske er det noget ur-menneske noget, når man sådan mister en sans, men jeg frygtede hele tiden at blive overfaldet bagfra af et vildt dyr eller en fodgænger eller en af apokalypsens fire beredne mænd.

fire sure mænd 

Lægens dom var klar – mellemørebetændelse. Og nu forstår jeg godt, hvorfor Klara skreg så meget som barn. Det shit gør ondt.

– advarsel – den næste del er ikke for sarte drivhusblomsters ører – advarsel –

Så gik jeg et par husnumre længere hen til byens apotek. Jeg troede bare, jeg skulle hente noget bredspektret penicillin, men nej. Det jeg åbenbart skulle hente, var en lektion i ydmyghed, større end da jeg blev kørt halvnøgen i en kørestol, gennem gangene på Hvidovre hospital med min nyfødte førstefødte i skødet, efter at være besvimet på toilettet ved tanken om mit eget blod og våget ved at jordemoderen stod og gav mig lussinger.

Sød ung pige tager imod min recept. Jeg får sagt, at jeg ikke kan høre noget, hun smiler og nikker. De har ikke det lægen har ordineret på hylden siger hun så, og så skal hun bestille det og så går der nogle dage. Nej nej nej, panikker jeg, jeg skal have noget NU! Har I ikke noget andet? En epidural fra halsen og op? En kugle jeg kan skyde mig for panden?

Så kommer ældre mandlig chef til og siger at den slags jo skal i behandling så hurtigt som muligt, så jeg får det samme medikament, men i pilleform der skal sluges, i stedet for de opløselige som min læge har ordineret. (hvorfor har hun også ordineret sådan noget særligt noget?? Tror hun ikke jeg kan sluge en bitter pille, eller hvad? Jeg er offentligt ansat og mor til to – jeg kan sluge kameler om nødvendigt!)

Men så har ældre mandlig og MEGET serviceorienteret chef desværre overhørt mig sige, at jeg ikke hører så godt. Og han beslutter sig for at macdonaldisere sit salg og supersize mig. Under tydeligt udtalte og højlydte trusler om risiko for DIARRE og SKEDESVAMP får han solgt mig mælkesyretabletter og de der stikpiller til de hellige haller. Eller, så fintfølende er han ikke. Han står og råber op om skede og dybde osv, mens jeg sender hans unge kvindelige medhjælper et blik der siger “seriøst? Står ham der og råber skede efter mig?” og hun kigger alle andre steder hen og tager stille imod mit dankort. 

I det mindste var mit hoved viklet ind i uldhuer og lange tørklæder og hætte, så jeg tror ikke jeg kunne genkendes.

Alletiders. Og sådan gik endnu en helt fantastisk dag i et helt almindeligt liv.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Flere klamme detaljer – hvem skal ellers høre på mig??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.