Flyttedag

Og nej, det er desværre ikke os, som skal flytte. Som den trofaste læser vil vide, så er jeg pænt træt af de 50 m2 på 4. sal med vask i kælderen – giver faktisk mine leveforhold skylden for det meste…
men altså – det er klara som flytter! Heldigvis ikke hjemmefra – endnu – nej, hun flytter med hele vuggestuen. Fra gamle, grimme, u-hyggelige lokaler, til et helt nybygget dejligt hus. Tæt på vandet, med ny moderne stor legeplads, med bålplads, frugttræer, køkkenhaver, tunneller og en masse mere.
Vi skal alle mødes i den gamle institution onsdag formiddag, og så flytter vi i samlet trop. Alle ungerne med hver deres lille kuffert op i bussen, og så kører vi hen til det nye sted og læsser alle mand af igen.
De fleste forældre kommer også med, så det skal nok blive en hyggelig dag.

Kl. 14 går klara og mig dog hjem og sætter Klara af her, ved hendes far, og så skal jeg på arbejde.

Tusind tak for alle de søde kommentarer og dejlige billeder af ungerne i går 🙂 Det gik der vist helt trend i!!! Men det gør ikke noget, for dejlige er de jo at se på.

Stoffer var på skolen fra 9 morgen til 22.30 aften tirsdag, så det var dejligt at klara og jeg kunne spise sammen med maya og iris og howard. det var enormt hyggeligt og ungerne fik hærget hele hytten mens maya lavede de lækreste frikadeller. Og fordi de var to, de unger, så gik der konkurrence i spisningen og Klara åd 5 frikadeller!! Så det synes jeg da godt vi kan gøre igen en anden dag?
Hjemme kl 20 og klara dejsede om i sengen med det samme, så jeg kunne se Huset og se, hvem der vandt.

Men nu er det sent tirsdag aften og jeg vil snakke med min dejlige kæreste, som jeg ikke har set hele dagen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.