Mere arbejde :-))) OG BARR!

Ja, mange ville måske ikke tilføje så mange smileys til tanken om mere arbejde, men for mig er det et gode.
Jeg blev ringet op af fr.berg børnebib og de mangler en til nogen akutte vikartimer. Min chef er i netværk med chefen derinde og havde anbefalet mig til hende 🙂 Jeg skal ind og snakke med dem på mandag, og så skal vi lige have styr på det med timerne. Så med mindre de bare hader mig ved første blik, så er den vist ret sikker.
Det glæder mig meget, for jeg vil jo gerne tjene lidt flere penge, jeg vil gerne ud af a-kasse kløerne, jeg vil gerne have mere erfaring, flere kontakter og prøve noget nyt og spændende.

Flytningen til den nye vuggestue – som nu bliver en integreret institution, gik rigtig godt. det var så hyggeligt. Jeg hang ud med Line, som jeg var i mødregruppe med og hendes dreng sylvester, som hele tiden vil kysse og kramme Klara. Hun ser lidt skeptisk ud, når han gør det – men det kan enten skyldes, at sådan ser hun for det meste ud, eller at hun nok har luret at han også har noget kørende med en som hedder sara! Måske han tænker – sara – klara – whatever :-))
Det er simpelthen sådan et lækkert nyt hus, at jeg fik helt lyst til at gå der selv!
Enormt flot bygget, i gode materialer, og virkelig godt indrettet. Det bliver SÅ hyggeligt, når de kommer på plads med møbler og legesager.
Der er lange vinduer i børnehøjde i alle vægge, så børnene kan kigge ud, store glaspartier der lukker lys og sol ind, hyggekroge, indendørs klatreborg, tunnelsystem udenfor, små græshøje, udendørs krybbeskur, men med opvarmet rum til dynerne, så de kan holde sig lune! Det hele er så gennemtænkt, og nyt og fint. Lederen har også været inde over sammen med arkitekterne og fået ændret nogen ting, så de passede bedre til behovene.
Det bedste af det hele er næsten, at lige ved siden af bygger de mere metro – så ungerne har første parket til et sandt eldorado af gravkøer, kraner og lastbiler, gennem de store ruder.
Taktor, taktor, taktor – lød det fra alle små hele dagen :-)))

Onsdagen endte med at jeg var hjemme fra arbejde lidt i 20, og fik at vide at klara havde været/var/er syg. Hun kastede op på stoffer – 2 gange – 2. gang naturligvis kort efter at han allerede havde skiftet tøj på dem begge en gang 🙂 Hun har ikke feber og hun sover fint nu, så jeg ved ikke hvad det kan være. De snakkede om et udbrud af skoldkopper i vuggestuen i dag, men jeg ved ikke om man kaster op af det? Og får man ikke også feber så? og røde pletter?
Det kan måske også være noget hun har spist?

Nå, men jeg har jo heldigvis fri torsdag, så må vi se, hvordan hun har det!

ps – opdatering –
jeg glemte helt at skrive, at onsdag morgen sagde Klara for første gang FAR!! Hun sagde det godt nok som Barr, men det var tydeligt at det var ham hun mente! Han var inde i stuen og jeg sagde, kan du gå ind til far, klara? og hun sagde Barr – og pegede ind mod stuen og gik derind, mens hun igen sagde Barr!!! Dygtige dejlige Klara 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.