Fødselsdagsfavorit

Nå, men her kommer en anmeldelse af min fødselsdag. Hvis det havde været Politiken havde den nok fået fire hjerter. Der mangler et, fordi en del af gæsterne meldte afbud pga skoldkopper, og så fordi vejret var en lille smule vægelsindet. Således bliver der her grillet sponsorerede pølser fra Kokkens Favorit under overdækning. Men alt i alt holdt det sig pænt tørt og solen var der da også. Jeg vælger at skyde skylden for regnen på min kollega, der også havde fødselsdag søndag. Tak for ingenting, uartige kollega!

20130625-131024.jpg

Jeg kan ikke finde en hjemmeside for Kokkens Favorit, men de bliver forhandlet i SuperBest og dér skriver de om dem

Med mere end 20 års erfaring som professionel leverandør af kvalitetspølser til fødevarebranchen, er Kokkens Favorit din garanti for godt slagterhåndværk. Kokkens Favorit bruger udelukkende de bedste udskæringer af dansk og svensk kød, krydderierne er naturlige og alle ingredienser er af den bedst mulige kvalitet. Produkterne indeholder ingen kunstige aromaer, og alle røgvarer ryges over bøgeflis. For god kvalitet smager bedre – så enkelt er det.

Så enkelt ER det. Kæft, de smagte godt. Allesammen! Selv de der helt røde nogen!! Mine gæster var meget glade og udtalte ting som “et godt knæk i skindet” og “smager meget af kød”. Vi prøvede seks forskellige slags pølser og vi blev overdrevent mætte og meget tilfredse. Opstemte, ligefrem! Måske var der mere end kød, i de pølser?

20130625-131045.jpg

Her ses det veldækkede bord. Der var også sponsorerede salater – dem havde min søster købt til sin navngivning om lørdagen. Eller, ikke hendes egen navngivning, men hendes babys. Evas. Som hun nu officielt hedder. Og der var meget salat tilbage, så det fik jeg!

20130625-131059.jpg

Her er den yngste gæst. Han spiste egenhændigt 3 pølser og giver store thumps up til Kokkens Favorit. Han vil (måske) aldrig spise andet, fremover. Det er ham i midten, der er den yngste.

20130625-131112.jpg

Her ses to modige gæster. De er i gang med at prøve alle chili pastaerne fra ChuChum. De var øjeblikkelige fans af den almindelige ChuChum, med styrke 3. Den vil de købe. Det kan de gøre i SuberBest, sagde jeg til dem. Eller måske på nettet et sted. Derefter smagte de de to andre chili paster, med styrke 4,5 (Toftegaard Hot, en limited edition udgave) og styrke 4 (Cha-Chaw, Red habanero chili sauce), og dem kunne de også godt lide, men de syntes, de var meget stærke og vil nok overveje mest at bruge dem i madlavningen, i sovser og gryderetter. Og det kan de komme til, for de fik de to stærke med hjem. Jeg kan ikke spise så stærke ting. Eller, jeg kunne sikkert godt, men jeg har ikke lyst.

20130625-131144.jpg

Vi havde også fået noget lækker olie fra Gunnarhögs Gård, rapsolie med basilikum og en med ramsløg (tror jeg det er), men dem fik vi ikke smagt. Jeg har dog duftet til dem og brugt dem i en tomatsalat siden, og de er også virkelig lækre. Og meget flotte i farven.

Bagefter gik det i løb til Sankt Hans bål i den lokale park. Her møder vi hvert år flere og flere vi kender. Fra skole og børnehave og vuggestue og andre steder. Jeg kan lide den der landsby følelse.

20130625-131155.jpg

20130625-131214.jpg

Her er de sidste gæster, der ikke ville gå hjem. De var så mætte og glade. Og så hang vi kulørte lamper op og skålede på det.

20130625-131223.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Fødselsdagsfavorit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.