De mørke hemmeligheder

Okay, så der er ingen respektabel forklaring. Det kan ikke retfærdiggøres. Det er pinligt og der bliver set skævt til det, det ved jeg.
Det er min meget private ting, som jeg yderst sjældent deler med nogen, og jeg er ellers ikke bleg for at dele.
Men den slags her er ikke socialt accepteret. Det er ikke cool. Det er patetisk, ulogisk og direkte infantilt.
Jeg vil ikke gå så vidt som til at sige, at jeg skammer mig over det. Det har jeg gjort, tidligere, men nu er jeg gammel nok til at stå ved mine laster og fejl.
Det er hvad det er og jeg vokser tilsyneladende aldrig fra det.

Jeg var på Louisiana i onsdags. Jeg så Yoko Ono udstillingen og Cobra kunstnerne. Jeg hørte et glimrende foredrag om moden selvudvikling. Jeg spiste buffet. Jeg nød udsigten. Det var altsammen vældig værdigt. Jeg sluttede af med butikken og savlede længe over Lyngby vaserne og en kande i stentøj. Pænt og klassisk design.
Hvad købte jeg? Jeg ved, I ved, jeg købte noget. Ud af alt den elitære finkultur, Julie, hvilken ypperlig genstand investerede du så dine midler i?

Ham her.

20130622-233148.jpg
Og han er IKKE til børnene. Han er min. Se lige hans attitude. Hans sure lille ansigt. Det var kærlighed ved første blik. Soulmates. Han taler til mig.

I know.
Jeg tier stille nu.

Dette indlæg blev udgivet i Humor, Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

8 Responses to De mørke hemmeligheder

 1. Kian skriver:

  Han er fin og han kan måske blive ven med min hvide tøjdyrs kat…. 🙂

 2. Kirsten skriver:

  🙂 Jeg tænkte straks på den her: http://thejulesrules.dk/timing/ -Som måske ikke er passende at smide ind her på din fødselsdag.. Anyway tillykke med både den sure bjørn og din fødselsdag!

 3. AB skriver:

  Åh, men han er da også total købværdig! Og lige dig. Jeg stjæler stadig min Teddy Madsen ud af Isacs værelse engang i mellem. Den voksne del af mig har givet barndomsbamsen videre til min søn. Den barnlige del, not quite there yet.

 4. Sanne skriver:

  Han er da skøn! 🙂 Ham havde jeg osse’ købt.

 5. Karen skriver:

  Jeg var til samme foredrag, sprang alle udstillinger over og gik lige i shoppen 🙂 havde jeg set ham havde jeg købt ham. Har det selv svært i buildabear når ungerne en sjælden gang får lov til ny bamse….jeg vil også prøve at fylde nuttede bamser 🙂

 6. Han er da simpelthen også alt for kær. Lagde slet ikke mærke til hans attitude på Louisiana, men jeg ser den tydeligt nu:) Du har så meget brug for både hans attitude og blødhed lige nu.

  Kh
  Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.