FORÆLDRE-TESTEN:

Er du klar til modtagelsen af Guldklumpen??? Vi får se…

Griseritest: Smør Nutella på sofaen og lidt op ad gardinerne. Læg en frikadelle bag ved sofaen, og lad den ligge der hele sommeren.

Legetøjstest: Få fat i en kasse med 25 kilo Legoklodser (i mangel af Legoklodser kan tagtegl bruges). Få en ven til at sprede dem rundt omkring i hele huset. Tag bind for øjnene. Prøv at gå ud i badeværelset eller i køkkenet. Det er ikke tilladt at hyle op, da dette kan vække et barn om natten.

Supermarkedstest: Lån et eller to mindre dyr (geder er bedst) og tag dem med ned at handle i det lokale supermarked. Hold hele tiden øje med dem og betal for alt, hvad de spiser eller ødelægger.

Påklædningstest: Skaf dig en stor, sur, levende blæksprutte. Prop den ned i et lille indkøbsnet og sørg for, at alle armene bliver indenfor.

Madningstest: Køb en stor plastikkande til mælk. Fyld den halvt op med vand. Hæng den ned fra loftet i en snor. Sæt kanden i svingninger. Prøv nu at hælde skefulde af gennemvædede havregryn ned gennem tuden på kanden, mens du leger, du er en flyvemaskine. Smid så hele indholdet af kanden på gulvet.

Nattetest: Forbered dig ved at sy dig en lille stofpose og fyld den med 4-5 kilo sand.
Sæt den til at trække godt i vand. Kl. 15 tager du posen i armene og begynder at valse rundt på gulvet med den, mens du nynner. Dette fortsætter du med til kl. 21. Læg posen
fra dig og sæt vækkeuret til kl. 22. Stå op igen, saml din sandpose op og syng alle de sange, du nogensinde har hørt. Digt 10-12 nye sange og syng dem til kl. 4 om morgenen,
mens du vandrer rundt på gulvet med din pose. Stil vækkeuret til kl. 5. Stå op og lav morgenmad. Dette gøres hver dag 5 år i træk. Se glad ud.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! ;O)))))))))))))

Kreativitetstest: Tag en æggebakke. Lav den om til en alligator ved hjælp af en saks og en bøtte maling. Tag så en tom toiletrulle og lav den om til et flot julelys. Du må kun bruge tape og et stykke sølvpapir. Tag til sidst en tom mælkekarton, en bordtennisbold og en tom cornflakesæske. Lav en tro kopi af Eiffeltårnet.

Biltest: Glem BMW'en og køb en stationcar. Køb en isvaffel med chokoladeis og læg den ind i handskerummet. Lad den ligge der. Find en krone. Put den ind i bilens CD-spiller. Tag en økonomipakke småkager. Mas dem ned i bagsædet. Så er bilen klar!

Test fysikken (kvinder): Lån en stor sækkestol og hæft den fast foran på dit tøj. Lad den sidde der i 9 måneder. Derefter kan du fjerne en tiendedel af sækkestolens indhold.

Test fysikken (mænd): Gå ned til det nærmeste apotek. Læg din tegnebog på disken. Sig til ekspedienten, at han bare skal tage selv. Gå nu videre til det nærmeste supermarked. Gå ind på kontoret og lav en aftale om, at din løn automatisk bliver overført hertil hver måned. Køb en avis. Gå hjem og læs den i ro og mag. For sidste gang!

Den sidste prøve: Find et par, der allerede har et lille barn. Fortæl dem i timevis om, hvordan de kan forbedre disciplinen, tolerancen, tålmodigheden, pottetræningen og barnets bordmanerer. Læg vægt på, at de aldrig bør lade deres barn løbe løst omkring. Nyd aftenen, da du aldrig mere vil have alle de rigtige svar.
Er du parat til at få børn?

Som Paul Lassiter fra Spin City sagde; "it's funny because it's true!"

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to FORÆLDRE-TESTEN:

 1. Esther skriver:

  *LOL*
  Nu vidste jeg i forvejen, at jeg ikke vil have børn – så det er jo rart at blive bekræftet i, at det er et klogt valg, jeg har taget :o)

 2. Hej Julie.. Har læst de fleste punkter før – men hvor er de dog alle rigtige – uanset hvor mange gange man læser det. Det værste ved det hele er: Jeg er i DEN grad parat til børn – frikadelle bag tv’et eller ej 🙂 Jeg ELSKER mine beskidte gardiner – og mine gulvtæpper med så mange pletter på, at de reelt er mere pletter end gulvtæppe…

 3. Hej Julie.
  Tak for det nye ticker-sted. Jeg har allerede tyvstjålet det. Der er jo nogle ganske interessante tællere.. Jeg har allerede installeret to..

 4. Tina skriver:

  Du er simpelthen for morsom. Har lige ligget flad af grin :-)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.