Den ideelle mand?

Når nu man altid har efterlyst en mand, der ved hvad han vil, og som tør stå ved sine meninger… burde man så date Dolph?

Den Ideelle Flodhest

Hvem kan ikke elske en rapkæftet flodhest med et baseballbat? Ja, jeg spørger bare? Efter at have hørt ham udtale sig om AIDS er der intet som ikke er blevet sagt. Hør selv på http://www.humormodaids.dk/freestyle/index.php

(er der en eller anden dag en venlig læser som gider lære mig, hvordan man lavder de der links lidt pænere, og som en integreret del af teksten? Jeg ved I andre kan det!)

Endvidere kan man finde flodhestens partiprogram her:

DOLPHS 10 PUNKTER OM FREMTIDENS SAMFUND

 1. Anders Fogh Rasmussen skal omskoles. Han er et slapt, udisciplineret individ, der naturligt hører til i gøglermiljøet. Stik den mand et par stylter og han passer perfekt til Cirkus Arena. Hvordan kan sådan en møgbelortede, lalleglad hippie styre en nation?
 2. Udlændninge skal ikke lære at tale dansk – de skal lære at holde deres kæft lukket. Og det skal danskere også! Jeg gider ikke at høre på jeres forbandede vrøvl om kvindehåndbold, strikketøj og Marys nye hat! Shut up, assholes!
 3. Connie Hedegaard skal forholde sig i ro. Hun er måske vaks, velformuleret og fuld af pep, men dog primært en avlsko. Acceptér det og kom videre med dit liv, lille dame.
 4. Pensum i folkeskolen, gymnasier og universiteter:
  BS Christiansens bog – "Et Liv På Kanten". Kun den. I alle fag. Det er den eneste publikation, der overhovedet skal findes i dette land. Bare titlen siger alt: "Et Liv På Kanten" – sådan skal det gøres! Det er det jægersoldater kan, som almindelige civilister (slaver) ikke kan: leve på en kant. Hvis disse prægtige krigere ikke fandtes, så ville vi have en verden fuld af kanter – uden liv på. Tak BS. Du er mit fyrtårn.
 5. Et nyt operahus! Det seneste stinker jo af urin og ligner lort – og det er indiskutabelt! Pung ud igen, Mærsk! Vi giver dig en chance til. Og denne gang, skal det være i orden. Kan du forstå det, makker?
 6. Bedøvelse og derefter slagtning af alle mandlige modefolk.
 7. Stop Tue West! Se på det undrende blik i de store, stirrende øjne. Det er da helt tydeligt – manden er alien! Byg en rampe og få ham katapulteret hjem til Mars eller Saturn eller hvor det nu er monsteret kommer fra.
 8. Et Abu Ghraib-fængsel i samtlige danske byer. Det er torturens svar på Jensens Bøfhus – hyggeligt, komfortabelt og en fryd for øjet. Pragtfuldt!
 9. Ninjaens yndlingsvåben, nunchakuen, skal bruges til at afstraffe de væsener, som vi helt misvisende kalder "dværge". Hvorfor ikke kalde dem det de er: "menneskelige insekter"? Hvorfor har disse troublemakers valgt at være så små og pjattede? Kan nogle svare på det?
 10. Dansk Folkeparti bør opløses! De er en flok følsomme blomsterbørn. Hvor er stramheden? Hvor er brutaliteten? Hvor er basale, seriøse politiske virkemidler som likvideringer og overtagelse af statsapparatet gennem effektiv vold? Dansk Folkeparti er for bløde og vil bare gerne være venner med alle.

Og husk: Dolph mener, at alle er 100% assholes! Med få undtagelser.*

*= BS Christiansen, Jean-Claude Van Damme, Chuck "Walker, Texas Ranger" Norris, Steven Seagal, Kurt Russel, Sylvester Stallone, Stig Tøfting, Arnold Schwarzenegger i "Commando" og de fleste tyskere.
http://www.dr.dk/wulffmorgenthaler/ompersonerne.asp

Men ok, date ham skal jeg nok ikke. Der er alligevel for mange uenigheder 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Den ideelle mand?

 1. Sanne skriver:

  Han ville da ellers passe godt til dit image hvad angår hemmelig identitet og forklædning…. “om dagen er de bibliotekaren og den ukendte mand – om natten er de den sexede blondine og hendes foldhest… Hun får billige drinks fordi hun er nedringet og lækker mens han tæver bartender efter bartender med et baseballbat fordi de glor på hans sexy blondine!!” Filmrettighederne er MINE!!!!

 2. Tina skriver:

  Hejsa Julie. Pæd. er kun en mellemlang:-)Mht til at indsætte link, så markerer du ordet der skal rumme linket og trykker på den der linkknap ned i værktøjslinjen – det ligner en kæde.
  Så popper der en boks op hvor du indsætter linket. Jeg markerer herefter linket og trykker return og så burde det virke.
  Hilsen Tina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.