Forbuden frugt

Nå. Jeg troede ellers det ville være billigere at være på barsel, når man nu bor ude i villakvarteret, og ikke inde på stenbroen og lige ned til nordeuropas længste handelsgade. Men nej nej. Faktisk er det dyrere, for oven i kommer nu også udgiften til klippekort når man skal med s-tog og metro for at komme ind til The Promised Land.

I dag har jeg således købt sko. Bløde, lækre, sorte ballerinaer fra Ecco som man kan gå meget lange ture med barnevognen i, hele sommeren. Jeg var også i babybio og se 27 bryllupper (som ikke er stor kunst, men som var ret sjov og kunne holde til babybøvl på sidelinien). Og jeg spiste brunch.

Og i morgen skal jeg lidt ud med Maya, og jeg har faktisk planlagt at købe en barselsgave til mig selv. Nogen vil kalde det kynisk og uromantisk, men jeg gider ikke vente 10 mdr. denne gang. Jeg er en strong independent woman, jeg tjener mine egne penge og jeg har (fandme) fortjent et ordentligt stykke juvel for 9 mdr´s hårdt arbejde og tre til ni timers sindssygt, grænseoverskridende og smertefuldt, hårdt arbejde. Så jeg skal i Carré og jeg skal have en godbid.

Jeg kunne også tage et smut forbi Hotel Phoenix, hvor der er Salgssalon i morgen – man kan læse mere om det her. Dér kan man bl.a. se de lækre tasker fra MettesAfrika og en masse andre rigtig lækre ting, som I kan læse mere om på www.salgssalon.dk.

Og helt helt skidt er det, at jeg har fået øje på den her:

uhhhTasken hedder Agyness og er fra Mulberry. Og jeg har jo en datter der hedder Agnes. Forskellig stavemåde, men samme navn. A match made in heaven? Muligvis… Men den er dyr, så jeg overvejer lidt om jeg skulle sælge min Luella. Den hvide med æbleprintet. Men ved ikke rigtig… Der er følelser involveret jo. Til gengæld tror jeg faktisk jeg vil sælge de blå Marc Jacobs pumps. Efter to graviditeter er jeg vokset et helt nr. i sko nu, og de sidder ikke godt mere. De strammer for meget. Er der måske en interesseret køber derude? De er i rigtig god stand, næsten ikke brugt. De skal kun til kærlige hjem. 

  

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Forbuden frugt

 1. mille skriver:

  Wow en lækker taske…

 2. Bloggerella skriver:

  Jeg tror desværre ikke man får meget mere end 2.500- 3.000 kr. for en brugt Luella, alt afhængig af stand og om kvittering følger med. Så med dét in mente, ville jeg mene at den var sjovere at beholde den, så Klara og Agnes kan slås om den når de bliver teenagere ;o)

 3. PassionPopsicle skriver:

  Ej, 37, det kan jeg jo ikke være i… trist trist…
  Nå, men så må jeg jo nøjes med at skaffe en fjeld-ræv som trøsteprmie til mig selv

 4. Jeg vil gerne købe dem. Hvis de er str. 42-43 stykker…

 5. Morfar skriver:

  Hvad blev der af Fjällräven???

 6. julie skriver:

  Skoene er str. 37, fjällräven fås i de mest nuttede børnestørrelser og ja, er nok bedst at beholde Luella´en. Den vil være en sej sej arv! Til Klara… og hvad skal Agnes mon så arve… 🙂

 7. PassionPopsicle skriver:

  Uh uh uh, hvad størrelse er de der sko? Jeg er godt nok mere til de grønne med rem, men altså.. jeg kan gå på kompromis.
  Nåja, og hvad vil du have for dem?

 8. millevanille skriver:

  JA! Den er virkelig lækker.
  Har selv lige ødelagt min egen Mulberry idag, så måske jeg skulle købe en ny. (Når jeg lige får skrabet nogle penge sammen, altså)
  Desuden smukt navn din datter har – Agnes!
  – Mille 🙂

 9. Takashimaya skriver:

  Når barn og taske hedder stort set det samme, så er det altså et tegn! Du er nødt til at anskaffe dig den taske! (Er stor fan af convenient-overtro)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.