Første indlæg fra iPad

Jamen Hej og velkommen til iPad’en!
Man skal lige vænne sig til at skrive fra det lidt større tastatur og enkelte taster er placeret anderledes, men det er da voldsomt nemmere end at skrive indlæg fra den lille iPhone skærm! Faktisk har jeg gang i et slags 2-3-4 finger system, og det er effektivt.

Er der nogen der har erfaring med at linke i teksten, fra sådan en tingest uden mus?

Vi er allesammen meget glade for den allerede. Børnene har fået deres bimsespil installeret, jeg har mine blogs og sociale ting kørende, og mine spil og serier og yndlingshjemmesider. Jeg bruger en app der hedder flipboard, som sætter de ting jeg vælger at følge, op som et lækkert magasin man kan bladre i. Det var ikke så åbenlyst hvordan man tilføjede blogs, men det er lykkedes mig både at tilføje min Google reader liste, og enkelt blogs for sig selv, som f.eks. Minimega bloggen, der bliver til et virkelig appetitligt design magasin, og the bloggess, som giver en hel avis med underholdning. Min egen blog ser også ret pæn ud på den måde!

Det største problem bliver at holde den for mig selv. Klara har allerede betvivlet mit ejerskab – er den din? Altså kun din? – og – tænk hvis vi havde en hver, altså dig og far og mig og Agnes!

Og var det dejligt i går aftes, at kunne side i sin sofa og se fire afsnit af Glee, på dvd, og samtidig være online. Det har jeg savnet, siden den bærbare døde. Jeg er lige så lykkelig som Agnes her, i fiskeperspektiv. Taget med app’en snappr, der var gratis i går.

20120115-101155.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Første indlæg fra iPad

 1. ulla skriver:

  Du må fortælle lidt mere om, hvordan man gør. Har nemlig også fået sådan en pad, men har ikke helt styr på hvordan skidtet virker…

 2. Mia skriver:

  Jeg skriver næsten kun tekst og indlæg fra min iPhone, inklusive links. Princippet er det samme på ipaden.
  Hold fingeren et sted i den tekst du vil linke, så dukker en bjælke op hvor du kan vælge at markere dele eller hele teksten. Når du har gjort det, kommer endnu en bjælke med mulighederne for at klippe eller kopiere den markerede tekst. Voila. (Hvis jeg altså forstod spørgsmålet rigtigt…)

  • julesrules skriver:

   Tak Mia. Det anede mig – jeg er ind i mellem kommet til at frembringe den bjælke ved et uheld, men har aldrig turdet tage skridtet fuldt ud og gøre noget med det. Det må jeg prøve nu.

   • Mia skriver:

    Den er ikke farlig, så bare kom igang. 🙂
    Det samme kan du gøre i web-adresse-bjælken i browseren, hvis du vil henvise til websider. Super nemt, også hvis man linker til noget f.eks. via Facebook på ipad eller mobilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.