Tillykke med iPad dag!

Nå, men så har jeg helt glemt at fortælle, at jeg har købt en iPad! Og den kommer i dag. Mellem 12 og 15. Det har de sagt, men jeg er så nervøs. Måske kommer den ikke? Måske glemmer de mig? Måske er broen oppe, eller det bliver snestorm eller apokalypsen sætter endnu engang en kæp i hjulet for de retfærdige?

Først forsøgte jeg at starte en indsamling på facebook – Kan jeg få 100 mennesker til at give mig 40 kr. – og ja, om ikke 100, så var der da i hvert fald en 10-20 stykker der gerne ville. Jeg turde dog aldrig tage springet fuldt ud, og udleverede aldrig noget konto nr., men jeg vil da gerne sige, at jeg var utrolig glad for folks positive indstilling! Det er da venner man kan regne med, i nødens stund.

Derefter forsøgte jeg at ønske mig penge i julegave, for på den måde at spare sammen til en iPad. Men der er bare ikke ret mange mennesker der giver mig julegaver mere. Enten giver de kun mine børn eller også er de afgået ved døden. Min søde svigermor hoppede dog med på kontant-ønsket, og min egen mor var også gavmild med sedlerne, men på trods af de to og deres ønske om at hjælpe, var jeg stadig meget langt fra målet. Alt for langt.

Men så pludselig præsenterede løsningen sig – medarbejderordning! Pga nye love, blev den afskaffet her ved årsskiftet, men på mit job besluttede man at give folk en sidste chance for at købe fordelagtigt ind, inden nytår. Og gæt hvad – man kunne også købe en iPad! Så det gjorde jeg. Og kan nu slippe med at betale et lillebitte beløb, trukket af min løn, før skat, hver md. i to år. Og det er ikke noget problem med multimedieskat osv, for det får jeg kompenseret med et løntillæg.

Ja. Og i dag kommer den. Det skal den. Mellem 12 0g 15. SKAL. Det har de lovet. Så næste gang vi ses, sidder jeg igen komfortabelt i min sofa og blogger fra noget bærbart. Og så skal jeg da for alvor til at følge med ovre hos Ann-Thérèse!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

12 Responses to Tillykke med iPad dag!

 1. Anne skriver:

  …og jeg går ud fra at det er totalt overflødigt at sige det her, men nu gør jeg det alligevel: Du bliver så glad for den! Jeg har haft min i 3 uger nu, og jeg er stadig totalt nyforelsket og går og aer på den konstant. SÅ lækker!

 2. julesrules skriver:

  Den er lige kommet!!! Gisp åndenød hjertebanken tynd mave gåsehud!!! 12.08! Tak leveringsfirma!!

 3. Min søde mand forærede mig en lækker hvid iPad for ca. 3 mdr. siden, og jeg er intet mindre end VILD med den! Kan faktisk slet ikke fatte, at jeg har kunne leve uden! 😉
  Rigtig god fornøjelse med den!

 4. Sandra skriver:

  Misundelse er en grim ting – men det vil jeg ski** på!
  Jeg er DØD misundelig – jeg vil også snart ha råd til en Ipad!
  – nyd den, det er en faaantastisk opfindelse:-)

 5. Julie skriver:

  Tak tak jeg voldnyder! Og kæft hvor er min blog egentlig pæn på en iPad!

 6. Marie-Louise skriver:

  Til lykke!! Hvor er du heldig!! Her i huset har vi også en, men jeg tror, at jeg måske har fået lov til at bruge den to-tre gange. Der er altid nogle andre, der hugger den og mener, at de har mere ret til lækker device end jeg har. Hulk!

 7. Ann-Therese skriver:

  Du skal være meget velkommen. Jeg har flere nye indlæg på vej efter to dages workshop hos Apple. Der er så mange fede, men ukendte apps derude! 🙂

 8. Cecilie skriver:

  Jeg købte en iPad til min kæreste sidste år gennem medarbejderordning og det er den bedste gave han NOGENSINDE har fået siger han

 9. Ann-Therese skriver:

  Nøj, hvor får jeg meget trafik på min blog herfra…
  Har du en million læsere?
  Super fedt at få flere læsere. Tak for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.