Forvirret

Er meget forvirret og træt og tung i hovedet stadigvæk. Begravelsen var i går og det gik som den slags nu skal gå – en masse grædende mennesker, en masse blomster og en smuk tale fra præsten.

Det var dejligt at se så mange mennesker samlet om mormorsters minde. Godt nok er vi også en stor familie, men der kom mange andre også. Tidligere kolleger, naboer osv. Præstens tale var god, og jeg kunne genkende en hel del af mine egne formuleringer, fra det der som min mor havde bedt mig skrive. Men det er også okay, for præsten er ny og kendte ikke mormorster, så hun kunne jo ikke skrive en personlig tale uden bidrag fra familien.

Kom til at høre den der The Verve´s Bittersweet Symphony i bilen, på vej til arbejde, og endte med at sidde ude på parkeringspladsen, med udsigt ud over havet og tude til linierne:

“‘Cause it’s a bittersweet symphony, this life
Trying to make ends meet
Trying to find some money then you die”

Og lige dér føltes det hele bare så meningsløst og ligegyldigt. Man halser rundt efter arbejde, boliglån, dyre sko, nyt køkken og pensionsopsparinger og lige pludselig er man bare død. Hvad er formålet så?

Men så tog jeg en kiks og tørrede øjnene, og blev mig selv igen. Helt ærligt, tænk at sidde og mene at der ikke er noget formål med dyre sko?? Blasfemi. Nu må jeg virkelig tage mig sammen… Og om ikke andet, så er der jo altid hende her. Hun er mit formål.

mit formål

klara

og så med blitz

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Forvirret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.