Fredagsbog

# – ukontrollerede emneord. Som ind i mellem er kontrollerede og tjener et formål. Således har Gyldendal skabt fænomenet #fredagsbog, som trives på twitter og instagram og efterhånden også på facebook. Så deler folk hvad de læser og inspirerer hinanden.

Her er det også fredag, og jeg skal læse! Total friweekend med familie og hygge og ingen store planer.

Jeg har læst den der Bare Sammen, af Anna Gavalda og jeg var glad for den, så glad at jeg bagefter så filmen. Men det er lige på grænsen af hvor meget fransk jeg magter i min litteratur. Den er rigtig god og jeg er vild med personerne i den, men så skal det heller ikke være mere fransk. Jeg havde tænkt mig bagefter at læse hendes nye, Billie, men jeg mærker efter i mig selv, og beslutter at det er fransk nok for nu, og at jeg har brug for noget der ikke er så litterært.

Så gik jeg i gang med Opmåling af verden, af Daniel Kehlmann, og det tegner virkelig godt, men den er også for litterær lige nu. Jeg mener, de har omtalt den på Litteratursiden. Så ja, den er god. Og folk på instagram fortæller mig, at den også er sjov.

Så har jeg to af Tom Rachman liggende, den ældre De ufuldkomne, og den nye Storhed og fald. Og de er signerede og lyder spændende, så ja. Dem vil jeg læse.

Men i virkeligheden ender jeg med den her

Fordi så kulørt en fredag har jeg brug for. Apokalypse, dæmoner, ungdomsroman. Hell Yeah, hele pakken!

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Fredagsbog

  1. Rikke skriver:

    Nu du siger ungdomsroman… når man nu som voksen har været på totalt ungdoms-postapokalyptisk serietrip siden hunger games. og man HAR læst divergent-serien, mazerunner, og the knife of never letting go … og nogen stykker mere. Og man er vild med genren, men også føler at det måske er ved at være tid til at læse voksenbøger igen… hvad kaster man sig så over?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.