Introvertdag

Jeg plejer ellers at gemme mine omsorgsdage til syge børn, men så plejer jeg at ende med at bruge dem i december fordi børnene ikke har været så syge.
Og nu følte jeg, at jeg havde brug for en dag. Det har været hårdere end jeg troede det ville, at pludselig ikke have så meget tid alene. Jeg havde jo to timer om dagen, i bilen. Og hver mandag. Og et ret stille bibliotek. Nu har jeg fuld tid, 10 min på cykel (MED børn, der skal i skole eller med hjem) og et livligt, pragtfuldt, travlt bibliotek.
Og det betyder åbenbart noget.
Jeg håber stadig det bare er en tilvænningsfase og at jeg bliver bedre til at finde genopladningspauser hvor de nu er.

I dag er det herhjemme. Og jeg har sat en vask over, spist røræg og ser Greys. Jeg har også ringet til tandlæger og læger og fået bundet løse ender på børneting. For jeg har ikke noget problem med at lave mange ting. Jeg vil bare gerne være lidt alene i mens.

Om lidt vil jeg bage knækbrød uden mel. Jeg har fået de her nye nemme poser fra Finax, hvor man ikke skal blande andet i end vand og olie. Klara har bagt knækbrød i hjemmekundskab og var meget begejstret for det, så nu prøver vi hjemme også.

IMG_0228.JPG
Blandingen er med havreklid, hvilket er godt for mig, med gode fibre. I kan selv læse mere om det på finax.dk Hvis det lykkes mig, vil der være billeder på Insta senere.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Introvertdag

  1. Frederikke skriver:

    Omsorgsdage er gode, når man har børn. Men omsorgsdage er også gode at bruge på én selv og mindst lige så vigtigt. Jeg håber, at du fik trukket vejret ordentligt. Alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.