fredelig fredag, lovende lørdag?Ja, i går fredag tog Klara og jeg bare en slapper. Vi har jo været ude hele ugen og trængte til en dag hjemme. Det var også ganske rart og damen fik taget sig nogen gode lure og vi fik leget godt med den nye bold. Den er bare et hit. Hun vil så gerne sidde op, så hun kan holde den, men hun kan ikke rigtig endnu.

Julen er blevet lavet lidt om. Jeg mener jo ellers at i julen skal man slappe af og hygge sig, og hvis man vil det hele så ender man med ikke at få noget ud af noget af det. Så vi havde aftalt et år ved den ene familie og det næste ved den anden og så fremledes (fremdeles??).
Men nu hvor det så nærmer sig, var det gået op for stoffer at han så ikke ser sin familie i juledagene i år. Og det var pludselig den helt store katastofe. Og så lokkede han med, at så tager vi jo også nogen dage til fyn til næste år, og at det jo ikke behøver at være så hårdt… så nu tager vi til fyn d. 20.-26., hvor vi så kører til falster og er d. 26. til deres store traditionelle julefrokost. Jeg håber bare, der er røget ål! Jeg kan lokkes med mad…
Jeg tror stadig at det bliver stressende at nå det hele og jeg kan mærke at min tålmodighed ligger på et meget lille sted. Så hvis de tror de skal sidde og ryge på klara, eller noget i den stil, dernede på falster, så kan de godt tro om igen. Så får de den fulde udgave af Julie A at se!
Det er også fordi d. 26. er min mors fødselsdag, så vi plejer jo også at have gang i meget ovre på fyn den dag.
Men stoffers mor sagde med grådkvalt stemme i telefonen, at nu var hendes jul reddet (!) – måske et tema for næste års tv-kalender? Red Svigermors Jul?
Nå, men det er selvfølgelig også værd at tage med, sådan at redde julen for andre. Må huske at sætte en glorie på min nissehue 🙂
Og måske er der røget ål…

I dag har jeg tænkt mig at shoppe nogen julegaver. Solen skinner jo og man kan rent faktisk se himlen, for første gang i jeg-ved-ikke-hvor-længe, så det er bestemt vejr til en tur op og ned af amagerbrogade. Det fantastiske ved december er jo, at man kan shoppe igennem med god samvittighed, for man køber jo til ANDRE, og så kan man oven i købet gøre det om søndagen også, i hvert fald her i kbh. Min søster kommer om lidt og gør mig selskab.

I aften skal stoffer til herre-julefrokost, så han har vundet retten til at sove på sofaen. Ingen fulde stoddere i sengen med en baby! Klara og jeg skal hygge alene, og planen er, at hun skal falde helt vildt nemt i søvn ret tidligt… og så skal jeg skrive den ansøgning til mit job. Pludselig vil jeg helt vildt gerne have det igen, efter barslen, for min afd. leder (som var det eneste negative ved jobbet, når hun havde en off-day) har fået nyt job og er der ikke mere, når min barsel slutter! Fantastisk! Og får jeg ikke det jeg plejer at have, så er der også slået et op på en af filialerne, så det kan jeg også søge. Er pludselig meget optimistisk på jobfronten! Personalechefen sagde også i torsdags, at hun ikke syntes det var for optimistisk af mig at søge – hun ville da opfordre mig til det. Så helt umuligt kan det ikke se ud!

Nå. Butikkerne kalder :-)))) jubiiii
kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.