Friaften

Så var jeg lige i biografen i går, med Maria, min ældste veninde. Vi så den der Brokeback Mountain, som alle snakker om. God film, rigtig godt skuespil. Fin skildring af kærlighed og relationer mellem mennesker.

Men det bedste var nu at smutte efter aftensmaden – 10 min. på cykel og så mødes jeg af Rådhuspladsens vivar af liv og grimt festlige lysreklamer. Det kan man da kalde en fordel ved at bo her. Ikke noget særligt, hvis jeg lige smutter et par timer, ind og få en frozen strawberry daiquiri, en film og en veninde i fred og ro. Og så hjem igen på 10 min. Det kunne man da ikke, hvis man boede i Vordingborg/Helsinge/Gilleleje.

I dag føler jeg mig lidt handlingslammet, så det er jo meget godt jeg ikke rigtig skal noget. Selv om der var rigelig udfordring i, at få Klara klar og ud af døren. Hun har været hjemme mandag og tirsdag og synes egentlig ikke hun gad afsted i dag. Men jeg gad ikke underholde hende mere, og slet ikke når hun hele tiden skal teste mig og prøve grænser af. Det er hun faktisk alene om at finde underholdende.

Mandag var hun jo på fyn sammen med os, og i går blev hun hjemme fordi hun havde fået en tid ved tandlægen. Jeg synes en af hendes kindtænder ser mærkelig ud og hun har også ind i mellem klaget over ondt i den. Tandlægen sagde så, at der mangler noget emalie på lidt af den. Man ved ikke hvorfor, men sådan er der nogen børn der har det med tænderne. Sært. Og jeg er jo Moderen, så jeg bebrejder mig selv og føler jeg burde have drukket mere mælk og fået mere kalk, da hun var foster i min mave. NATURLIGVIS er det min skyld. Hvis ellers da?? De vil ikke lave indgreb på så lille et barn, så vi må holde den grundigt ren og så skal de se på den igen om 3 mdr. Men nu har jeg da et helt gyldigt og stærkt argument overfor de, der ikke synes hun tager skade af sodavand osv. Nix mere af den slags. Heller ikke til særlige lejligheder.

Hun var meget dygtig ved tandlægen og fik et armbånd med en flyvemaskine på, som belønning. Bagefter kørte vi hen på bondegårdslegepladsen og så på dyrene. Indtil en ged bed Klara i fingeren. Før tandlægen, om formiddagen, var vi nede på vejen i solskinnet og tegne med kæmpekridt på fortovet og p-pladserne. Smukt, hvis I spørger mig. Muligvis har gårdmanden (pensionist i rød kedeldragt døgnet rundt) en anden mening. Bagefter var vi i centeret på Klaras premisser, så alt i alt synes jeg, at jeg var rimelig meget supermor i går. I går. I dag er en helt anden historie.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Friaften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.