Stop Kvindehandel

På trods af min forkærlighed for shopping, må der være grænser. Stop handlen med kvinder – støt med din underskrift her http://www.stopkvindehandel.nu/

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Stop Kvindehandel

 1. Julie skriver:

  Den slags ved jeg ingenting om. Jeg er naiv nok til at synes, det er fint at støtte ting. Gør det så slet ingen forskel om man skriver under?? Nu vi er ved kritiken, så synes jeg de burde have lavet et federe logo. Brunt og gult?? Jeg mener, seriøst – hvad tænker de på?

 2. Lone skriver:

  Det handler vel også lige så meget om at få gjort folk opmærksomme på den modbydelige handel med mennesker der foregår. Underskrifterne er bare et lille peg om hvor mange der har læst, fattet og taget stilling.

 3. Engis skriver:

  Hej Julie_A.
  Jeg har også været inde og skrive under, og opdager her til aften at du også linker til sitet.
  Jeg håber vi får spredt budskabet til så mange som muligt og derved gjort opmærksomme på, at der nogle kvinder som ender som slaver på bordeller, hvilket jeg mener er ganske forfærdeligt.
  Om logoet er brunt & gult er egentligt hip som hap for mig, bare 3F lever op til det de lover på sitet, så er jeg tilfreds 🙂

 4. Torben skriver:

  Meget sympatisk at 3F vil give penge til at stoppe kvindehandel.. men men men.. det ser ud til at skalaen stopper ved 50.000 kr, og mon det er maks de vil give ? Lidt lidt når man tænker på fagforeningernes enorme pengetanke.
  OG, vigtigste punkt.. underskriftsindsamlinger på nettet er reelt værdiløs. Det kan lade sig gøre med minimum af indsats at generere millioner af “underskrifter” på en times tid, med få kombinationer af navnelister. Så længe de ikke er verificerede er der ingen forskel om velmenende mennesker “skriver under” eller om listen er genereret med et script.
  Det ene tager bare længere tid.

 5. Hej Julie
  Efter at have talt med “kvinderetsforkæmpere”, der har krisehåndtering under sig, må jeg indrømme, at jeg heller ikke tro underskriften her giver det store. Jeg har også skrevet under..
  Trafficing er så farligt et område, at alle der prøver at beskæftige sig med det, risikerer liv og lemmer.
  Derfor er det så meget vigtigere at have fokus på emnet – at gøre NOGET. Men det NOGET skal være langt, langt, langt mere end hvad 50.000 kr kan gøre.
  Jeg så helst, at der blev oprettet politienheder, der alene skulle stoppe dette fænomen.. og så skal straffene hæves. Der er tale om mennesker, der bliver behandlet som noget, der er mindre værd en dyr. Det er VIRKELIG uhyggeligt.
  Problemet er også, at private/frivillige organisationer meget dårligt kan træde hjælpende til, netop fordi området er SÅ betændt. De centre, der huserer kvinder, der er flygtet fra sådan en slavetilværelse, risikerer deres medarbejderes liv for det.. og så er det pludselig MEGET dyrt, at være frivillig hjælper.
  Jeg kan anbefale bogen Boks 21 – netop om emnet – i krimi form.
  Mange hilsner
  Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.