Fridag med Prinsessen

Klara tog lige en fridag hjemme med mor i dag. Vi har rigtig hygget os. Samlet opbevaringskasser fra Ikea, sorteret legetøj og kasseret skrammel. Og så tog vi en tur på posthuset og sendte en lille pakke til kusine Marie. Ikke nogen særlig anledning, andet end at jeg fandt en trøje på udsalg (minus 70%) i str. 3-6 mdr., som simpelthen var for billig og for lækker, til at jeg kunne lade den hænge. Vi kan jo altid arve den, til nr. 2 en dag…

Nu ser hun Peter Plys og Hafferlaffen – fantastisk film i øvrigt, og jeg finpudser min seneste anmeldelse til www.bookworm.dk. Og den vil jeg altså godt lige reklamere lidt for. Ikke selve anmeldelsen, men bogen altså. Den hedder Prinsesse Bogen og udkommer i dag, og den er helt fabelagtig. Det sværeste bliver, at vælge hvilken kjole man vil sy og hvilke kager der skal bages først – men nu er der jo ingen grund til at skrive anmeldelsen her. Den må I læse ovre på Bookworm. Men jeg kan da godt afsløre, at Klaras 3 års fødselsdag, til sommer, den bliver med lyserød Prinsesse-slot-kage!

På jobsøgningsfronten sker der ikke det helt store. Har fået et par afslag mere, men det er jo efterhånden så trivielt. Har besluttet at holde pause indtil på mandag, med at bekymre mig om det. Har sidste dag på fredag og så kan jeg altid blive fuldtids arbejdssøgende fra mandag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Fridag med Prinsessen

 1. Grith skriver:

  😉 Skønt at høre at bogen har vakt glæde. Er spændt på at læse anmeldelsen, har varslet forlaget at den kommer op snarest:-)
  Sikke en dejlig dag I har haft:-)

 2. Leto skriver:

  Hafferlaffen…den er guld værd.
  Fridag med poderne er det bedste efter juleaften…har selv haft fridag med leto jr. i dag, vi har talt blomster og bier…det blev pludseligt nødvendigt..

 3. Liza skriver:

  Hej du – længe siden… Er ærgelig over at læse at du desværre endnu ikke har været heldig på jobfronten 🙁 Håber ikke jeg selv skal skrive lige så mange ansøgninger som du ! Bortset fra det, så håber jeg sørme at du har det godt, at kærligheden kører og at Klara er lige så dejlig som hun plejer at være ! Tanker fra Liza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.