Og så alligevel…

Jeg veeeeed godt, vi ikke ville snakke mere om huse nu. Men altså… han er for stresset til at snakke om vaskemaskiner, så jeg drømmer videre. Og helt ærligt – hvad med det her? Det er da perfekt!

Perfekt!

Tryk på det for at se salgsopstillingen, men lad lige være med at købe det. Og haven – altså! Lige op til skov! Jeg ville nok sætte nyt køkken i, men det er der også råd til, til den pris. Nå, men ok – synes bare lige, I skulle se det. Går i seng nu så. Okay.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Og så alligevel…

 1. Ella skriver:

  Smukt hus, og billigt ikke? Jeg skal nok lade dig om at købe det, jeg har et i forvejen. Men jeg elsker rødstenshuse… 😉

 2. Irene skriver:

  Ved det godt Julie, men altså – VORDINGBORG?! 😉

 3. kriss skriver:

  Og jeg kan så kun repetere både Irene – og min kollega der lige kiggede over skulderen – VORDINGBORG!!!!!!! – men ellers ser det rigtig fint ud – bortset fra togvognen i haven, men den kan man jo gøre noget ved.
  knus

 4. Jens skriver:

  Jeg er bange for at dine fine hverdagsskriverier går død hvis du flytter til en by som Vordingborg – du vil slet ikke opleve pulsen på samme måde som i Kbh.. Kan du ikke bare købe det som sommerhus ? (fordi jeg tror at dit fremtidige job vil indbringe dig en røvfuld af penge.. )

 5. Suzy Q skriver:

  Det er et superfedt hus, Juliet 🙂 håber du får dine ønsker opfyldt. Men når nu du ER igang med at skifte køkkenet ud, gider du så ikke lige banke marmor-psykosen i køkken&bad ned med en stor hidsig mejsel?
  Tak.

 6. Carina skriver:

  Ha jeg kørte da lige forbi det her i mandags.
  Der er saftsuseme langt derned til.
  Men ellers et fint hus

 7. Julie skriver:

  Fremtidige job?? Jeg er arbejdsløs og min kæreste er studerende – nu på slutlån. Jeg kan ikke blive boende i verdens 6. dyreste by, bare for at tilfredsstille jeres sensationshunger 🙂 Ellers må vi starte en form for sponsorering… Behold Julie På Stenbroen! Og så sætter I alle sammen 100 kr. ind hver md? JEG tror, at der vil være masser af hverdag, at beskrive fra Vordingborg. Min vaskemaskine vil gå i stykker HELE tiden. Jeg vil få et barn mere, som driver mig til vanvid om natten. Jeg ville kunne skrive en masse om haven. Jeg ville muligvis indlede en hot affære med brugsuddeleren… hvis der er sådan en. Jeg ville blive den eneste til forældremøderne i MJ sko. OK, det er jeg sådan set også på amager…Nå, men vi får se med det. I har 4 mdr. til at skaffe mig jordens fedeste job – og så bliver vi. Promise.

 8. stina skriver:

  Fedt hus og en god beliggenhed med skoven i baghaven, også selvom der er en “naturregel” der siger at der er længere fra København til Vordingborg end den anden vej;-)
  hilsen en relativ ny læser, som selv tog springet fra Valby til Vordingborg for 1 år siden (og nu aldrig kunne drømme om at bo andre steder), så kom, kom…

 9. julie skriver:

  Ha, Stina – jeg vidste det! Byen er fyldt med glade og afslappede Københavnere, der bruger deres penge på dem selv, og ikke på terminer! Vi ses til sommer!

 10. Stina skriver:

  Nemlig! Her er faktisk masser af københavnere, og man kan tydeligt mærke det dér overskud, fordi folk ikke skal ud og tjene de der 4 mio. for at købe et hus.
  Folk flytter sig faktisk med et smil, når man kommer gående med barnevogn. Noget man ikke tror er muligt når man er vant til byen.
  Så bare se at kom herned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.