Fridag

I går havde Klara og jeg fridag sammen. Det var rigtig hyggeligt, selv om jeg godt nok hurtigt bliver træt nu.

Faktisk havde jeg tænkt mig, at vi skulle tage i Magasin og købe en Reima tec flyverdragt, og så kunne hun være med i nogen af deres efterårs aktiviteter. De har en tegnekonkunrrence i anledning af den nye Barbie film, Prinsessen på Øen, og det havde lige været Klara. Men det blev jeg sådan set træt af, allerede inden vi overhovedet var kommet ud af døren. Magasin – efterårsferie – ikke vejr til udendørs ophold = dårlig kombination! Der ville have været en milliard mennesker.

I stedet handlede vi lokalt hos Børnekompagniet og fandt en lækker lilla dragt fra wheat. Næsten lige så let i kvaliteten som reimas.

flyverdragt
Klara, den gamle shopaholiker, fik tiltusket sig en ny bluse fra Molo, med kaniner på. Som hun dog så ud, da hun bedende forsøgte at få damen i butikken til at give hende kanin-nederdelen også… som om det var den dame der skulle afgøre den sag, og ikke mor, og i endnu højere grad mors pengepung. Men damen var meget loyal mod mor, da jeg sagde at vi jo har tusinde nederdele, men at Klara gerne måtte få blusen. Så sagde damen pludselig til Klara, at nederdelen ikke fandtes i Klaras størrelse. Rart nok, ikke at blive presset af dem begge to.

Kanin blusen
Bagefter tog vi om og legede med Iris. Dvs Klara legede, og jeg lå på Mayas sofa og flød, mens Maya ordnede sit hus og snakkede. Elsker at have så afslappede venner. Især fordi da vi endelig nåede om til dem, havde jeg fået nærmest en lang plukve af at balancere Klara, cykel og kæmpe pose med indkøb. I regnvejr. 

I dag møder jeg lidt senere på arbejde, så jeg kan nå på posthuset og hente min pakke. Det er den der kjole, som var for stor. Håber den passer i en mindre str.

Åh, hvor er jeg træt. Jeg synes, jeg har været træt siden maj nu. Var det ikke meningen, at man skulle have de her tre mdr. i midten, hvor man ligesom var smukkere end nogen sinde før, havde energi og overskud og nærmest følte sig som sig selv?? Jeg synes bare jeg er træt. Måske er det fordi man er ældre, har et barn i forvejen og er i dårligere form? Jeg glæder mig virkelig meget til december og til min barsel. Selv om jeg godt ved, at december bliver travl og at jeg ikke når halvdelen af alt den hygge jeg forestiller mig (primært fordi jeg er for doven), så slipper jeg i det mindste for den dårlige samvittighed over at tage på arbejde, og så sidde dér og sove.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Fridag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.