Velkommen på forsiden

Nå, nu hvor Marie alligevel har outed mig i kommentarerne, så kan jeg lige så godt selv skrive det. Jeg er blevet interviewet til Bt. Først denne her hjemmeside, men på søndag kommer det også i det der tillæg Kun for Kvinder, som de åbenbart har.

Jeg havde ellers mine betænkeligheder. Især efter Singletons historie med lysavisen og Rådhuspladsen og citater helt ude af kontekst. Men på den anden side, så var der i hvert fald den forskel, at jeg ikke var beruset under mit interview, og at min blog ikke handler om at knalde (selv om nogen gange ville jeg ønske, der blev knaldet nogle flere tallerkener på Betty Blue måden. Bare for kolorittens skyld). Men egentlig er jeg heller ikke sikker på, om der overhovedet er tale om samme avis? Jeg er bibliotekar for christ sake. Jeg læser ikke de medier.

Men artiklen er ok, og så må vi se på søndag, hvor meget den forkortede udgave kan ødelægge. Forhåbentlig ingenting. Journalisten var i hvert fald et venligt menneske, og hun spiste slet ingen af mine chokoladekiks, så jeg kunne få dem alle sammen selv efter at hun var cyklet videre.  

Ellers har jeg sovet nogle timer på arbejde i dag, sovet i bilen på vej hjem og sovet med hovedet i spaghettien under aftensmaden. Og så kom min kjole fra Polkaprikken.dk. Tænk at man skulle opleve den dag, hvor den str. man skal have er en small. Fra nu af køber jeg udelukkende tøj fra Drappa Dot, og så er jeg en str. small. Alletiders. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Velkommen på forsiden

 1. Marie skriver:

  Gud, vidste ikke det var en hemmelighed. Var bare glad for, at være kendt med de kendte, du ved. Hilsen den kendtes yndlings (uiiiiiii!!!)

 2. Singleton skriver:

  Hehe.. Du sku lige bringe den der eb-ting op. Nu havde jeg lige fortrængt det. Og jeg synes egentlig ikke singleton handler så meget igen om at knalde, faktisk.. Men det virker som om, BT har andre motiver end en overskriftsredaktør på eb.

 3. Pernille skriver:

  BT går meget op i det med “hun vil gerne ses og læses – men hun vil ikke vise sit billed”. Det var vist også det artiklen handlede om dengang med mig. (Understøttet af et billed af undertegnede 🙂 )
  Mange hilsner
  Pernille

 4. Camilla skriver:

  Hej Julie
  Faldt faktisk over den, sådan helt tilfældigt, altså artiklen. Jeg synes den god. Du forbliver på en eller anden måde stadigvæk meget anonym.
  Du er jo kendt, qvinde! Sejt.
  Kh Camilla, ja hende fra PangDang … prøver at slippe det der theresesmor …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.