Gamle flammer

Antal gamle flammer genoplivet i dag:

1. De gamle converse gummisko. Har ligget i skabet i 10 år eller mere, men er jo moderne igen, så nu er de kommet med ud. De er faktisk også meget behagelige at gå med, måske fordi man er blevet så platfodet efter at have båret rundt på det barn? Huskede dem i hvert fald som for store, men nu er de bare i orden!

2. Blur. Når man lader sin iPod ligge og flyde rundt omkring derhjemme, så finder den på mystisk vis selv stoffers mac og så ligger der pludselig alt muligt nyt musik på den?? I morges faldt jeg således over Blurs Greates hits og blev i godt humør på vej til arbejde, til gamle bekendte som Song 2 og Morning Coffee og Park Life. Alletiders!

3. At vrikke med røven når man går. Jeg tror det kommer på mode igen, og guderne skal vide der er nok at vrikke med.

4. Niels Brunse. Blev først opmærksom på ham, da jeg tilfældigt bemærkede at en masse af de bøger jeg syntes var gode, var oversat af ham. Begyndte så at læse hans egne ting, og elskede specielt Ramoth-Bezer. Havde lidt glemt ham, men er nu gået i gang med hans nye roman Havmanden og den er så fængende fra side et. Manden kan virkelig fortælle.

Spiste middag hos ex og hans kæreste i går aftes. Hyggeligt, og rigtig god and og rigtig, rigtig god sovs. Bliver hentet til lukketid i dag af stoffer og klara og kører så op og spiser middag hos nina og tony og erik. Længe siden vi har set dem, og deres nye lejlighed har vi slet ikke set. Klara har snakket om erik i flere dage nu, så jeg tror hun glæder sig og jeg ved hun kan huske ham. Vi ser også tit på billeder af ham.

I morgen skal jeg på arbejde igen, og bagefter hjem og til fødselsdag hos Anna og fam. Middag inkl. Er da meget godt klaret at komme igennem en hel weekend uden at tilberede et eneste varmt måltid mad selv?!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Gamle flammer

  1. Julie skriver:

    SÅ! Så lyver billedet ikke mere!

  2. Kriss skriver:

    Så lyver billedet jo af de sko Julie går med!
    knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.