Real action

Så skal jeg ellers love for at der kom fut i fejemøget her på biblioteket i dag. Der er måske nogen som tror, at biblioteker er fredfyldte steder, fulde af visdom og stramme tanter der shcyssher, men NEJ, hvor tar' I fejl.

Kl. er kun 12 og jeg har allerede oplevet:

1 stk. barn der kastede op i udlånet. Undskyld, men har du en klud? Og et glas vand? Og en lugttæt pose? Og et par rene bukser?

1 stk. lost gravhund, der pludselig stod nede i billedbøgerne og gøede som besat. Den virkede noget utryg, og jeg kan ikke lide utrygge hunde. De er uforudsigelige. Men en låner var barskere end mig og tog fat i den, så vi fik afkodet telefon nummeret, og nu har jeg så lagt en besked på en dames mobilsvarer, om at vi har en gravhund med hendes nummer på. Nogen sagde, den kom løbende ind ude fra parkeringspladsen, så måske er den sluppet ud af en bil? Eller fra en have et sted? Den havde sele på.

1 stk. artiktekstuderende, som sidder og observerer udlånet og har genfortalt MEGET store dele af hele sin hovedopgave for mig. MMM, interessant, så shut dog up! Vi er nogen der prøver at arbejde!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Real action

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.