Real action

Så skal jeg ellers love for at der kom fut i fejemøget her på biblioteket i dag. Der er måske nogen som tror, at biblioteker er fredfyldte steder, fulde af visdom og stramme tanter der shcyssher, men NEJ, hvor tar' I fejl.

Kl. er kun 12 og jeg har allerede oplevet:

1 stk. barn der kastede op i udlånet. Undskyld, men har du en klud? Og et glas vand? Og en lugttæt pose? Og et par rene bukser?

1 stk. lost gravhund, der pludselig stod nede i billedbøgerne og gøede som besat. Den virkede noget utryg, og jeg kan ikke lide utrygge hunde. De er uforudsigelige. Men en låner var barskere end mig og tog fat i den, så vi fik afkodet telefon nummeret, og nu har jeg så lagt en besked på en dames mobilsvarer, om at vi har en gravhund med hendes nummer på. Nogen sagde, den kom løbende ind ude fra parkeringspladsen, så måske er den sluppet ud af en bil? Eller fra en have et sted? Den havde sele på.

1 stk. artiktekstuderende, som sidder og observerer udlånet og har genfortalt MEGET store dele af hele sin hovedopgave for mig. MMM, interessant, så shut dog up! Vi er nogen der prøver at arbejde!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Real action

 1. Julie skriver:

  Haha, pernille. Velkommen til storbyen 🙂

 2. Sarah skriver:

  Hej Julie
  Det var nu 20 % på alt – ikke 30 -i Illums Bolighus i går aftes.
  Og der var så mange mennesker derinde, at det næsten kunne være lige meget. Så dog ingen kendte. Jeg kan godt se nu, at jeg burde have tænkt på dig, da jeg fik invitationen.. 🙂

 3. Kriss skriver:

  Du oplever sku væsentlig mere end jeg gør – ude i min saltmine. Ingen bræk, ingen hunde – faktisk INGEN ting sker der.
  knus

 4. En glad taske-ejer skriver:

  Hej Julie, måtte bare lige fortælle, at jeg har luret hvordan kendte folk får råd til de der sindsygt dyre møbler, de viser frem i boligreportagerne og som vi andre kun kan drømme om.
  De bliver inviteret til julearrangement efter lukketid i Illums Bolighus sammen med bl.a. medarbejdere fra nogle af de store revisionshuse og vupti – 30% rabat på alt! Min kilde observerede både jetsettere, direktører og fodboldsspiller…
  Jeg føler mig lidt snydt over ikke, at stå på den invitationsliste 😉

 5. Julie skriver:

  Hrmpf – er der ikke en mailingliste et sted man kan skrive sig på?? 🙂

 6. Nilleper skriver:

  Hmm… biblioteker virker nu fortsat meget uskyldige på mig – men det er måske fordi jeg har min daglige gang på Nørreport.
  Idag blev jeg voldsomt skubbet af en fyr – og nåede lige at tænke “Han skulle da vist nå bussen” .. før den anden mand kom bagfra – væltede “min skubber” omkuld på trappen hvorefter han med skinger og jysk accent fik skreget: “Kl. er 13:10 og du er anholdt for vold mod tjenestemand i funktion” 10 sek efter stod der 7 betjente og 5 togrevisorer rundt om manden, der nu mest af alt lignede en stakkel..
  Da jeg endelig kom med toget, stoppede vi kun lige efter vi var sat igang. Der sad vi så og blomstrede i Nørreports mørke tunnel mens vi ventede på bevægelse. Jeg fik gejlet mig selv godt op – hjulpet på vej af John Irving – og Ørnens titelmelodi i øret. Mistænktsomt fik jeg set efter arabisk udseende unge mænd med flakkende øjne – eller tasker uden ejermand. Den eneste arabisk udseende mand var ham, der sad overfor mig og skrev løs på sin lap-top.. Han virkede nu ikke syndelig suspekt. Tværdimod virkede han lidt hyggelig. (Man lader vel sin laptop blive hjemme hvis man er på selvmordsmission – ikk?) Overvejede et kort øjeblik at skrive en sms til Annike og Jan .. så HVIS der skete noget – så vidste de at jeg elskede dem.
  Men naturligvis bare det bare fordi DSB havde endnu et problem med en køreledning – eller hvad det nu hedder sig, når der er en eller anden der klokker i det med sporskiftene.
  Jeg er nu helt glad for, at jeg slap for hende, der gerne ville låne en pose 🙂
  Mange hilsner
  Pernille
  Forsinkelsen var naturligvis ganske banal – og intetsigende.

 7. vil bare lige sige at det der Illums ikke er så glammeragtigt når alt kommer til alt..jeg var nemlig også inviteret, og er absolut ikke jetset agtig! Jeg arbejder ved TDC og er endda fra provinsen..:)
  – alle ansatte fra TDC (ca 16000) var også inviteret. Det var nok derfor man ikke kunne se kendte, kun en masse telenørder?

 8. En glad taske-ejer skriver:

  Nårhh… Det gælder altså om, at have det rigtige arbejde for at blive inviteret, i det private erhvervsliv. Den slags benefits er der ikke ved studiejob i kommunen, det nærmeste er et par gode grin en gang imellem. Lyder som om min veninde er blevet lidt star struck af nogle direktører, hellerup-fruer og nr. 32, men nu er hun også typen der kan sætte navn på alle der er affotograferet i diverse sladderblade 😉
  Men uanset om det var 20 pct. eller 30 pct. Det ville nu stadig give en pæn rabat når man påtænker indkøb af 4 myrestole.
  Må score et studiejob i det private, med frynsegoder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.