Gaveregn

Ih, Julen er faldet tidligt i år! Vi er blevet noget så begavede herhjemme.

Først – en længe ventet og højt ønsket ting – sengerandsskjuleren til Agnes. Måske nogen husker, at jeg havde købt en dejlig stor sengerand, der kan stå selv og ikke vælter rundt, men at de lyserøde og lyseblå farver på den var alt for skrigende til mig og min indretning? I stedet for at sælge den og købe en ny og mere slasket (ubrugelig) model, fandt jeg Lis. Eller faktisk fandt hun mig… men hun er et fund, det er sikkert.

Lis har sin egen biks på Karlssons Kludeskab, og en fælles forkærlighed for Liberty stoffer bragte os sammen, bragte mig en sengerand og bragte Lis på vanviddets rand. Men til sidst lykkedes det og alt er godt som ender vel og den slags. Og her er den så. Sengerandsskjuleren, et kommende arvestykke her i familien. Små blomstret sort stof med patchwork blomster i forskellige Liberty og liberty-lignende stoffer. Og nej, den bliver ikke sat i produktion, skulle jeg hilse fra Lis og sige (selv om, hvis I spørger mig, kunne hun sælge dem for mindst 1000 kr. og inde i Creme de la creme a la edgar ville de være grønne af misundelse!)

udefraindefraindefra

Agnes tester den:

test 

Hun overvejer nøje, om den føles helt rigtig….

hmmm 

JO! Den ER pragtfuld!

wiiii 

Hun kigger ned i den… er den mon OK der også?

hmm 

JO! Den er ALLEtiders!

hurra 

TAK Lis, fra Karlssons Kludeskab. NU kan Agnes sove igennem uden farve-fremprovokerede stressreaktioner.

Ja. Og hvis nogen har bemærket de små hæklede dyr, som Agnes så lykkeligt klemmer, så er det en anden gave vi har modtaget med posten. Fra vores hemmelige nisse. En pingvin, en gris, en elefant og en skildpadde. De er NUSER og vi bowler med dem.

dyr 

Sidst men ikke mindst, så holdt vi Lille Jul i går, med min søster. Fordi vi ikke skal fejre den Store Jul sammen i år. Hun gav Klara en perlemors-lilla harmonika. Det er fandme kun mostre der kan slippe afsted med den slags… men okay, Agnes elsker Klaras nye musik og danser lystigt på sine knæ til de skingre toner. Jeg fik et gavekort til en øko ansigtsbehandling (og det er den bedste gave til mødre på barsel, for ikke alene får man en øko ansigtsbehandling. Man får også en time + – helt for sig selv! Og det er nærmest gave nok alene.)

I dag har Kristoffer også fødselsdag, så der røg lidt flere gaver ind på den konto. Hurra for december!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Responses to Gaveregn

 1. Jennie skriver:

  Flot sengerand! Jo, vi er så fattige her at vi nøjes foruden. Ak ak, Halfdan havde sågar dybe furer i hovedskallen af tremmerne fordi ONDE mor ikke giver en sengerand. Hvordan skal det dog gå??

 2. Anne skriver:

  Åh hvor er den lækker, lækker, lækker!
  Lea A. må leve med sin stabile, men ikke særlig libertybetrukne rand et godt stykke tid endnu, for her i huset er de onde voksne kommet til at bruge alle de penge vi ikke har på julegaver til hinanden. Akja. Børnene får Pixibøger og pebernødder, og hvis de er søde får de også lov til at blive oppe og se naboernes fyrværkeri nytårsaften.

 3. julie skriver:

  Clarke – du er ikke den eneste der har spurgt mig! Men jeg ved det simpelthen ikke og jeg må heller ikke prøve at finde ud af det. Meget hårdt for mig. Men det er fordi jeg er med i en nisse-leg inde på slyngebarn.dk, så jeg har virkelig fået dem af min nisse!

 4. Solveig skriver:

  julie, den sengerand du har fået betrukket – er det den med elefanterne fra Sebra?
  overvejer at købe den nemlig, men hvis farverne ikke er til at holde ud, så vil jeg da lige overveje en ekstra gang

 5. julie skriver:

  Ja, det er den fra Sebra. Den er så god i str. og form osv, men de farver var mere skarpe end jeg syntes, de så ud på billederne i den netbutik hvor jeg købte den. FOR lyserød og lyseblå til mig i hvert fald. Egentlig pæne nok, men det passer bare slet ikke til resten af soveværelset der er mere afdæmpet. Jeg kan godt lide farver, men de der var bare for skingre til mig.

 6. Liza skriver:

  Den er rigtig lækker Julie og helt klart sådan noget stof jeg også ville have valgt, hvis jeg
  1: Stadg var i småbørnsverdenen
  2: Havde fået en pige, waaaah hulk hulk…. 🙂
  Agnes ved slet ikke hvor heldig hun er, men jeg er sikker på, at hun nok skal lære at sætte pris på det engang, med den mor hun har, he he..

 7. FruGosch skriver:

  Nu håber jeg så ikke, jeg får afsløret en nisse-hemmelighed, men jeg kender i hvert fald ET firma, som leverer søde hæklede bamse-dyr: Én Gry og Sif. De laver iøvrigt også søde ting i filt…
  Men Julie, hvis det er forbudt land for dig…?….så lad være med at kigge på deres hjemmeside, som iøvrigt heller ikke viser særligt mange af de hæklede….

 8. julie skriver:

  Jeg tror det er ok at finde lignende ting herinde. Jeg må bare ikke selv begynde at efterforske i HVEM der er min nisse. Men hvis andre kender steder der sælger hæklede dyr, så er det jo en harmløs oplysning.

 9. Den sengerand er for lækker!

 10. Marlene fra din mødregruppe skriver:

  Den er intet mindre en fabulous den sengerand… Creme de la creme go home, det er alligevel i Vanløse moden skabes 😉 Jeg er grøn af misundelse 🙂
  De holder i øvrigt snart udsalg creme de la creme… som om man havde nogle penge (og som om man var i DK på det tidspunkt).

 11. Christine skriver:

  Årh.. De er cool, de der hæklede dyr.. Dejlig nisse i har :o)
  Liva har jo en Leander seng, som er rimeligt høj i siderne (hun stikker lige hårtotten over kanten) og jeg har bare ikke kunne finde noget, der skærmer optimalt :o( Jeg må se på Karlssons Kludeskab, tror jeg ;o)

 12. Clarke skriver:

  Jamen Julie dog, nu har du jo en stærk tradition for altid at linke til det sted, hvor man kan købe de lækre ting du præsenterer på siden. Men idag er det glippet, og det er ligesom jeg har siddet og forelsket mig i de små dyr Agnes har i hånden. Først steg spændingen og dankortet blev fundet frem, da jeg troede linket kom, men ak. 😉 Sig mig hvor får man sådan nogle henne.
  Hilsen Clarke

 13. Stride skriver:

  Hey….selvom der ikke er nogen, der skal købe nogle hæklede dyr fra den hjemmeside, kan vi andre så ikke få adressen?!

 14. julie skriver:

  Stride – hvis du googler En gry og sif, så finder du den. Men det er ikke de samme hæklede dyr. Prøv også at google hæklede dyr, hvis du vil finde andre slags.

 15. Line skriver:

  Hvor er den bare flot den sengerands skjuler!!!
  Og hvor er Agnes bare kær 🙂
  Hvor er de søde ugler på væggen fra??

 16. Anne skriver:

  Dem der sukker efter hæklede dyr kan evt. også prøve at google Anne-Claire Petit. Der er f.eks et pænt udvalg her: http://www.pipsqueak.dk/index.php?main_page=index&cPath=137
  …Ikke bare af dyr, men også hæklede testel, rumraketter og andet godt. Og en rød elefant med hvide prikker, der bare er for skøn. Jeg er lige kommet til at købe en ekstra gave til min datter. En eller anden burde holde mine arme!

 17. Smilla skriver:

  HVis jeg kender slynge-nisser ret, så er de der små-dyr HELT sikkert hjemmekrearet…men hvor er de fede….
  Kh Smilla fra SB

 18. FruGosch skriver:

  Hovsa, de fine, hæklede dyr fra Franck & Fischer ligner da også Agnes’ mere….og er ikke helt dem fra Én Gry og Sif…. uha ja, der er nok at bruge sine penge på……der findes alt for mange lækre ting!:-)

 19. Birthe skriver:

  Jeg er fan af Franck og Fischer og Anne-Claire Petit de laver simpelthen skønne ting i super kvalitet.
  Har flere gange brugt: http://www.creakids.dk/category/Anne-Claire-Petit – Med gode Anne-Claire Petit legtøj og baby tilbehør på tilbud.
  Kh Birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.