Jordskælv

Hold da OP for en morgenvækning.

Jeg lå dér, med Agnes, der sov fra det hele. Og Stoffer var i køkkenet og spise sin morgenmad. Og pludselig vågner jeg ved at det hele ryster. Virkelig ryster igennem. Så meget, at jeg ikke var spor i tvivl om, at det var et jordskælv.

Det var min første tanke. Men så begyndte jeg at tvivle på mig selv og tænkte om det nu også kunne passe? Jordskælv, så kraftigt? I Danmark? Ai helt ærligt, Julie??! Og så var min næste tanke, at det måske var en UFO der var landet inde i centrum, og at rumvæsner netop i dette øjeblik gav sig til at hærge storkøbehavn, og at de indenfor en times tid ville nå til Vanløse og at dette muligvis var dommedag og the end of the world as we know it. And I feel fine.

Ved ikke, hvorfor tanke nr. 2 forekom mig mere realistisk end tanke nr. 1? Man skal nok altid bare huske at stole på sine instinkter, sin første indskydelse. Ikke?

(men okay, andre end mig tænker sære ting – jeg citerer en dame et sted på DR´s hjemmeside “Jeg troede, at det var et kæmpedyr, der vendte sig på loftet. Hele huset rystede og raslede.” … og jeg spørger mig selv, hvad i alverden det kunne være for et dyr, hun tror, hun har på loftet? Rotter er vist ikke store nok til den type rystelser…)

Så kom stoffer ind og spurgte om jeg også mærkede det, og det gjorde jeg jo, og så var vi to om det, hvilket gjorde det hele lidt mere virkeligt.

Bagefter lå jeg og tænkte på, om et rødstens hus fra 1910 kan holde til den slags? Eller om taget nu har rystet sig løs og en af dagene vil falde sammen om ørerne på mig?

Og så blev jeg ligesom Colin, i det der afsnit af Beverly Hills, hvor de har jordskælv og han panikker over at bo i LA og hele tiden er bange for, at der skal komme endnu et skælv. Det blev jeg også bange for. Og jeg foretrak virkelig at bo på noget jord der ikke ryster så mærkbart. Så tak for oplevelsen. Men nej tak, til en anden gang. Ellers tak.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Jordskælv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.