Geografi for begyndere

Så er der nok en børnehaveklasse der har lært lidt om geografi i dag. I hvert fald fandt følgende samtale sted under godnatlæsningen her til aften i det lille hjem:

Klara: vidste du, at der fandtes 1000 lande far?

Far: ??

Klara: Jo, Sverige, Danmark, Ventura* og Røvland.

Far: Røvland?!? Mener du ikke Rusland??

Klara: … måske … det er i hvert fald dér Dronningen bor!

Godt. Tak Klara, så er det da på plads.

 

(* Ventura er Fuerteventura, hvor vi var på ferie sidste vinter.)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

33 Responses to Geografi for begyndere

 1. Selected-scenes skriver:

  I følge min datter på 9 år findes også Estland, Letland og Libyen :0)

 2. Lis skriver:

  Røvland/Rusland – same shit:)

 3. Rikke skriver:

  @Eva: Du vil måske få flere kommentarer på din blog, hvis ikke det var så røvbesværligt, pardon my french. Vi er nogle, der helst kommenterer med en eller anden grad af anonymitet. Mig for eksempel. Arh, Julie ved, hvem jeg er. Spottet for længe siden.

 4. Mon ikke hun endte i drømmeland?
  @Gabriel: Men fløj de så gennem med vogn på sprøjterne? Jeg tror nu det er det man plejer at sige til og fra på, gør du ikke? Det er da underligt at fem kan komme såden på tværs af dem. Også her, men det kender i allesammen til hudløshed. Klart klart der?!

 5. julie skriver:

  Jeg er faktisk ikke heeelt sikker på, hvem du er Rikke 🙂 Jeg vakler mellem et par muligheder…

 6. M skriver:

  Men mangler vi ikke stadig at forstå hvad det er, Forkromede snakker om? Hvem er Gabriel? Og hvad er det, der er klart, klart der?

 7. julie skriver:

  Ja… jeg er slet ikke med.

 8. Trine skriver:

  Sorry – jeg har i efterhånden mange år forsøgt at forstå hvad han snakker om – uden held – og nu har jeg også belemret jer med ham.
  Undskyld. Undskyld. Jeg klebager dybt og inderligt!

 9. julie skriver:

  Men hvorfor GØR han det Trine?? Og hvem ER Gabriel?? Kan du ikke sætte ham til at bygge en reol mere, så folks kommentarfelter får lidt fred? 😀

 10. Julie skriver:

  Hvad sker der med kommentarerne??? Hvem er Eva og Gabriel?

 11. M skriver:

  Jeg kan nærmest ikke gå i seng uden at få at vide hvem Gabriel er! Trine, jeg elsker at du må ud og “rydde op” efter din mands sortsnak. Det er da skægt:o)

 12. M skriver:

  Eva og Gabriel? Lyder meget bibelsk… Helt sort!!!

 13. Rikke skriver:

  Hehe. Eva er Selected-scenes 😉

 14. julie skriver:

  … det er vi vist mange der håber, Lotte … (nogen der har hørt noget fra ham med overblikket??)

 15. Selected-scenes skriver:

  Ej tak for dette Rikke (undskyld kommentar på din blog Julie) – jeg prøver lige, om jeg kan finde ud af at ændre det :0) Anede ikke, at det var besværligt. Jeg synes, at folk skal være så anomyme som de vil – det er ikke derfor. TAK igen

 16. julie skriver:

  Det er OK med mig. Jeg er ALLLLL ABOUT the public service! Er der andre, der gerne vil af med noget, vide noget, finde nogen? Gabriel f.eks.?

 17. M skriver:

  Jeg vil da gerne finde Gabriel…men et eller andet si’r mig, at Forkromede er den eneste, der ved hvem knægten er…
  Forkromede????? GI’ lyyyyyyyd!!!!

 18. Trine skriver:

  Må indrømme jeg også er lidt bekymret.
  Har ikke set Overblikket i et par dage. Har til gengæld haft en fremmed alkoholpåvirket mandsling gående snøvlende rundt i huset. Måske var det Gabriel?

 19. Anne skriver:

  Gud, sikke et syret kommentarfelt – Og så fra en mand, der kalder sig Det Forkromede Overblik, haha!
  Men det kan selvfølgelig være, det bare er fordi vi andre ikke har det samme overblik, at vi ikke fatter noget.
  Jeg stemmer for Julies forslag med reolen. Og jeg ved lige hvor den kan stå. Sidder faktisk og kigger på en væg, som ville have så godt af noget reolbyggeri.
  Godt at høre, at de unge starter tidligt med geografien. Men hvor surt må det ikke være at komme fra Røvland, være røvlænding, og tale røvlandsk…

 20. Lotte skriver:

  Jeg fatter hat af alle de der kommentarer, de voksne mennesker skriver. Tilgengæld synes jeg, Klaras kommentarer er hylende morsomme!
  Håber der kommer en fortsættelse?

 21. DFO skriver:

  @M – Jeg forstår ikke hvad du mener?

 22. M skriver:

  Ork Forkromede, det gør jeg sjældent selv;o)

 23. Trine skriver:

  jeg udlover en reol i dusør til dén der finder min mands forstand…
  (eller humor for den sags skyld)

 24. @Gabriel – Nå på den gåde, men hejser det ikke tørskoet om det så overflod man parrer sig? Godt man kan anonymisere sig;-D Jeg tror ikke det bliver noget problem hverken tidligt eller sent! M vrøvler videre…

 25. M skriver:

  Arj…hov hov hov…det kan da umuligt være mig der vrøvler! Hey, ordstyrer, prøv lige at se – nu prøver Forkromede at få det til at lyde som om, at det er mig den er gal med…tsk tsk tsk. Det gælder ikke, det var ham der startede!!!
  KH M

 26. Julie skriver:

  Ai, man kan da for høvlede heller ikke sidde en eneste sølle dag på sit arbejde uden internetadgang, uden at folk går helt bananarama! Gå dog hjem med jer folkens! Jeres sultne, uvaskede unger skal have hjælp til lektierne!

 27. DFO skriver:

  @Julie – Det må så være mig du mener, for så vidt jeg ved er M’s unge konstant i vand, så uvasket er den vel ikke, og underernæret lyder det ikke som hvis man læser hendes blog;-D Til det med lektierne har jeg bare at sige at, fejl up front kan nemmest kaldes det. Derfor er det vi gør herhjemme også mest det samme. Bare vent til geografi virkelig begynder at trække nogle fisk gennem dammen, så er kødsovsen nok ikke så letflydende. Sådan havde du nok ikke tænkt på det?

 28. Kirsten skriver:

  Fatter ikke en bjælde her, men kan godt li Klaras og Hr. Stofs små sjove samtaler!

 29. DFO skriver:

  @Gabriel – Stop med de underlige beskeder. Det er da for klar i filten, men ikke altid overbevisende. Styrtet tror man ikke er muligt, nej jeg gider ikke hele tiden! Nogen kan bare ikke læse mellem linjerne… Men Garbiel, jeg tror der er mange der er interesserede i dig, så giv ikke op!

 30. M skriver:

  Trine, du må træde til! Det rabler for din mand…

 31. @M – Faktisk mener jeg nu nok det var Rikke der startede, jeg forsøgte bare at snakke med. Lidt ligesom hvis jeg hører nogle snakke tysk. Det virker bare ikke helt som om vi forstår hinanden, selvom vi prøver! Godnat Gabriel, det kunne revisoren da godt komme til at hedde?

 32. Anne skriver:

  Gabriel – er det ham den lettere overrislede ærkengel, eller huh?

 33. M skriver:

  Jo Gabriel, ham der befrugter jomfruer uden deres samtykke…det lader til at Forkromede har sig nogle lidt løjerlige venner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.