Post Twilight Depression

Jeg har fået en depression. Sådan lige på en nat.

Der skete det, at jeg nu har tilbragt de sidste par måneder i selskab med mine nye bedste venner Bella, Edward, Jacob og de andre. Og nu har de forladt mig. Måske skal vi ses igen, men det bliver aaaaldrig det samme.

Jeg er færdig med bog 4, den engelske udgave, for jeg kunne ikke vente på den danske. Så – YES, I AM A TWILIGHT MOM! – so what? Edward er ældre end mig!

Kan godt være, det er ment for teenagere, men det giver lige så meget mening for os, der godt kan lide en spændende, lidenskabelig historie. Ondt og godt, liv og død, kærlighed og spænding. Det kan man da ikke have noget i mod.

Den sidste bog, og slutningen, var så vildt spændende at jeg kom en time for sent til aftale søndag, fordi jeg ikke kunne forlade huset uden at læse den bog færdig. Jeg kunne bare ikke give slip! Men nu er det ovre, og selv om jeg har haft fri i dag, som altid om mandagen, har jeg bare siddet og sukket og stirret ud i luften og savnet det spændende, actionfyldte liv jeg havde i Forks. Bare det ville regne her.

bedste venner forever!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

22 Responses to Post Twilight Depression

 1. Monica skriver:

  Åh – jeg kan så godt forstå dig – det er godt nok flere måneder siden jeg var der – men suk!!!!! 🙂
  Et tip, hvis du bliver for “ensom” er at læse hendes draft til bog 5 på hendes egen hjemmeside… Desværre skriver hun den næppe færdig, men den tegner ellers godt. Det er etteren fra Edwards side 🙂

 2. Lis skriver:

  Jeg mangler stadig 1½ bog og jeg kan slet ikke holde ud at de slutter! Jeg har læst dem alle på engelsk og den der bog 5 Monica snakker om skal jeg da også lige ind og lure på.
  Skidt pyt med, at man ikke er målgruppen, Julie. Jeg vil altid være en teenager fanget i en aaallllet for gammel krop!

 3. julie skriver:

  Er i gang med Midnight Sun nu, inde på hendes hjemmeside. Nej, det ser ikke ud til, at den bliver udgivet, men det er bestemt ærgerligt. Fedt at læse det, set fra Edwards side!

 4. Bisous skriver:

  Må indrømme jeg også er “bidt”. Læste Twillight den første dag i min ferie (Mandag), New Moon tirsdag og endte med at køre til Nice i desperation over at mangle Eclipse og Breaking Dawn om torsdagen, så jeg læste Eclipse torsdag/ fredag og Breaking Dawn fredag – søndag… så en uge i perfekt selskab… men det bedste er at min mand er lige så vilde med dem som mig, så han er i fuld gang nu :0)
  Så nu glæder jeg mig bare til den 20/11/09 hvor New Moon har premiere… mums

 5. Ditte P. skriver:

  Er der nogen, der kan løfte sløret for det fulde navn på forfatter og bog/bøger, som jeg fornemmer, at man ikke må gå glip af? 😉 Twillight-something? kh Ditte

 6. julie skriver:

  Ja. Forfatteren hedder Stephenie Meyer, og bøgerne hedder på dansk; Tusmørke, Nymåne, Formørkelse og den sidste er ikke oversat endnu. På engelsk hedder de Twillight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn. De er nemme at læse på engelsk.

 7. Julia skriver:

  den serie er fantastisk! Hun har også skrevet HOST – nogen der har læst den?

 8. julie skriver:

  Ikke endnu – er den egentlig oversat?

 9. carina skriver:

  Det sidste jeg hørte var nu at hun alligevel ville færdiggøre 5eren efter pres fra fans!
  Jeg har nu læst etteren og fireren og femmeren. SUK hvad man ikke gør når de ikke kommer hjem fra biblo i rigtig rækkefølge. (jeg læser engelske bøger på engelsk -det er bedst 😉

 10. Lena skriver:

  Hej Carina
  Har du overvejet at købe bøgerne? Udenlandske forfattere for ikke del i danske bibliotekspenge, så det er en helt fed måde at give lidt igen for den oplevelse hun giver dig…
  kh Lena

 11. Marie skriver:

  Det samme her.
  Læste sidste år en notits i avisen om at denne her Twilight serie sku være den nye Harry Potter – LØGN den er SÅ meget bedre. Købte alle 4 bøger i maj måned (på engelsk) og slugte dem på rekordtid. Købte filmen for knap en måned siden og har set den 5 gange, derefter genlæst hele serien og hørt lydbøgerne (på engelsk) på mine løbeture OG har læst draftet af midnight sun på http://www.stepheniemeyer.com.
  og set alle teasers til den kommende film.
  Og her er det at man skulle tro at jeg var en 12 årig teenie med en helt almindeligt og heftigt idol forelskelse i Edward/Robert og med posters af ham på alle væggene derhjemme – ahem men man var så gift kone på 35 med 2 børn.
  Piv, har virkelig heftige abstinenser – for hvordan får man manden derhjemme til at sige “You are my life Marie – You are the reason for my wery existence” suk svært svært at være halvgammel husmor med crush på 17 årig udødelig og toplækker vampyr.

 12. julie skriver:

  Haha, Marie – hvor fedt at andre også er langt ude! Jeg hørte den nye single med Muse i bilen på vej til arbejde, og jeg kunne nærmest se Edward bag hvert et træ i vejkanten.
  Og helt ærligt, din mand, han må da lige oppe sig. Det manglede da bare – han må ind i kampen!

 13. Anne skriver:

  Ok, kan se på det hele at jeg må ha’ mig noget tusmørkelitteratur. Eller – skal man hellere lade være, hvis man ikke gider sidde med heftige abstinenser lige om lidt, når bøgerne er sluppet op?
  Jeg lærte først Harry Potter at kende, da jeg var godt over 30, så jeg er for længst holdt op med at undskylde mine læsevaner. Har også veninder der BESTEMT ikke læser chick-lit. So what?

 14. Bisous skriver:

  Host er vidst mere science fictionagtig – der er også en digtsamling som jeg fandt i Frankrig, på fransk, så det havde jeg ikke mod på

 15. charlotte skriver:

  Du må simpelthen læse dig nogen rebound bøger så du kan komme oven på igen. Prøv Charlaine Harris’ “Sookie Stackhouse” serie. Det regner ganske vist aldrig i Lousiana hvor de foregår, men det gør nu ikke bøgerne ringere. Der er i øvrigt også en tv serie baseret på bøgerne, “True blood”, med masser af hugtænder, blod og smækre lækre unge m/k uden særligt meget tøj på – ren underholdning! Serien kører vist på svensk tv i øjeblikket.

 16. Julie skriver:

  Nej Julie, start dog med filmen. Så får du sikkert lyst til VIDE MERE!

 17. Selected-scenes skriver:

  Hej Julie,
  Du er ikke færdig endnu:
  http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
  Det er 1’eren igen. Den kan downloades.

 18. marie skriver:

  I know – er totalt ude på et skråplan.
  Ps: hører også Robert Pattinson på Ipodén – Vidste du at han også kan synge og har 2 numre med på Twilight soundtracket (Let me sign og Newer Think)?.
  har lige læst “The vampire diaries” af Lisa Jane Smith … og første bind af “House of Night” af P.C. Cast men altså det er jo slet slet ikke godt nok – alt for lidt LOOOOOVE og alt alt for lidt Edward, Bella og Jacob.
  Suk jeg har det som en junkie der mangler sit næste fix

 19. julieumulie skriver:

  Er det mon dumt at starte med filmen hvis det lige den man har ved sin side??
  Måske en lidt tom fornemmelse efter 1,5 time, men har altså ikke lige bogen 🙁
  Men må på en eller anden måde ind i det her univers!! Lyder helt forunderligt!!

 20. ulla skriver:

  Godt man ikke er alene..er selv blevet helt hooked. Er ellers SLET SLET ikke til si-fi, vampyr, trolde og andre tryllerier. Men den her historie er bare så intens. Sidder med hjertebanken og holder krampagtig fast i bogen. Kan ikke stoppe med at læse og ja….suk. Den er bare SSÅÅÅÅÅÅ god. Og nej, jeg er ikke 16 mere, men oh gud, det er nøjagtig som dengang, hvor man bare levede i en drømmeverden og var filmstjerne-forelsket. Suk suk suk.

 21. Mette skriver:

  Jeg kan kun sige DITTO 😀 er så meget i Forks døgnet rundt (eller nowet ) husmor med 3 børn og på barsel.. læser og læser og så lige lidt lydbøger;)
  kan så sige er der er lavet nogle ret gode fanfic. historier ud fra vores kære venner.. ikke alle lige stue rene, men bestemt værd at læse… (de er engelske og rated over 18 ) søg evt på The submissive af Tara Sue Me.. men husk, de er IKKE helt artige (men hvem har ikke fantaseret om Edward Cullen ??)

 22. Nina Jørgensen skriver:

  Jeg har læst alle fire bøger og håber meget på at den sidste bliver udgivet. Jeg synes personligt at den sidste som er udgivet er den bedste af bøgerne. Der sker rigtig meget i den og så kan jeg godt lide Renesmee. Har også set begge filmene og skal med sikkerhed i biografen her i juni og se Eclipse. Håber virkelig at det bliver til noget med Breaking Dawn, da jeg har hørt at den måske ikke bliver lavet til film. :/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.