Give away med Julia Lahme og Agnes

Eller, altså, Agnes får I ikke. Selv om hun drillede mig i morges, og jeg sagde “Agnes altså, du er det man kalder en skrubbe!” Og så sagde hun “- og du er Den man kalder Ugle!”

Er jeg det? Er der andre der har hørt noget om det??

Nå. Men jeg giver noget andet væk. Den søde Julia Lahme dame har sendt mig et eksemplar ekstra af sin nye bog “Holder du lige øje med mit diadem? Så passer jeg hverdagen i mens.”

Jeg er ikke færdig med at læse mit eget eksemplar endnu, så jeg kan ikke som sådan anmelde den, ud over at jeg kan sige at det er en samling af klummer og tekster og at det er i Julias sædvanlige personlige og ironiske stil. Jeg tror bare ikke, jeg når at blive færdig med at læse den inden jul, for jeg læser også flere andre nye titler pt. og mangler stadig at anmelde en ny unge-engel-drama der hedder Angel – flugt. Og derfor kommer give away´en nu, for måske vil du gerne have den inden jul? Måske til en gave? Måske til ferielæsning?

Så hvad skal vi sige? Du skal skrive en kommentar, det er du nødt til, for ellers ved jeg slet ikke at du gerne vil vinde den. Jeg er god, men jeg er ikke så god.

Skal kommentaren handle om noget… ja! Hvad er det sjoveste nogen nogensinde har sagt til dig? Børn, mænd, kolleger, mødre, søskende – alle er tilladt. Har de sagt du var kendt som Uglen? Måske?

Skriv og så trækker Agnes lod om en lille uges tid. Og måske bliver det med film, for jeg har fundet mit kamera!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

30 Kommentarer til Give away med Julia Lahme og Agnes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.