Netløs

Nå, men så har vi fem dage foran os uden internet derhjemme. Det føles… skræmmende. Utrygt. Og det endda på trods af, at jeg har internet på min tlf. og jo kan alt fra den. Jeg kan facebook, netbank, blogge, spille wordfeud, chatte, maile, uploade shit til skyen, læse blogs. Alt hvad man har brug for. Og alligevel kan jeg ikke lide det. Jeg vil have mit internet.

Men det er fordi at manden i huset har truffet nogle tekniske beslutninger og så går der lige fem dage, før de nye løsninger træder i kraft. Og så sparer vi penge. Vi har købt en stueantenne og skal kun se gratis kanalerne fra DR – det er alligevel de eneste vi ser. Og så får vi billigere internet. Og fastnet tlf med i, meget billigt. Så det er godt nok og jeg støtter beslutningen, men når man siger det højt … “stueantenne” … så lyder det alligevel skørt.

Ai, men jeg må tage mig sammen. Jeg har et job, hvor jeg sidder foran en pc meget af dagen. Eller hurtigt kan komme til det. Der er internet. Og så må jeg jo læse nogle bøger om aftenen, i stedet for at sidde og surfe og spille castleville på fb.

Ellers går det godt. Jeg er way foran med julegaveindkøb og jeg vil gerne sige, at jeg IKKE er med til at hive statistikken op til de der angiveligt 4000 kr. danskerne bruger pr. person på julegaver. Ikke engang tilnærmelsesvis. Uden på nogen måde at være nærig, så mener jeg godt man kan give folk noget de ønsker sig og bliver glade for, som også er rimeligt i prisen. Og hvad ønsker jeg mig i år? Jo, hvis det må koste 4000 så vil jeg gerne have en pava behandling til bilen… så kan den holde fem år endnu, siger min mekaniker.

Ellers vil jeg gerne have massage og sushi og smykker fra Susanne Friis Bjørner. Og Greys sæson 7. Og hjemmestrikkede sokker, aida stof og broderegarn.

Og den her…

Fra Marc by Marc Jacobs. Petal to the metal i Fuschia.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Netløs

 1. Frederikke skriver:

  Vi kan også kun se de DR’s kanaler. Det er fint 🙂

 2. Linda skriver:

  Ja, vi lukkede for fællesantænnen for over et år siden og lever da i bedste velgående og indimellem åbner Boxer for alle kanaler, så kan man se en masse gratis tv i 14 dage og er fint ladt op det næste år. Vi lader også tv2 smutte til nytår. Jeg kan alligevel ikke komme i tanke om noget jeg følger med i på tv2

 3. Håhå, hvor er den pæn!! Købte du aldrig den anden?

 4. Kian skriver:

  Fed taske…

 5. Pingback: Cravings | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.