God service bør belønnes

Derfor vil jeg nu trygt handle i de butikker der er på den her liste http://fbr.dk/dankort/listen/

Den bliver længere efterhånden som forbrugerne skriver butikker på, der ikke opkræver det latterlige gebyr. Får det helt dårligt af at tænke på, at bankerne tjener 400.000 kr. om dagen på det gebyr. Og det var jo ikke fordi det at have en bank var en dårlig forretning før, vel? Hvorfor skal de leve så fedt af at jeg vil bruge mine egne hårdttjente penge? Jeg betaler allerede 20 kr. om md. bare for at have den konto jeg har… De er frække, er de, og de skal stoppes!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to God service bør belønnes

 1. Kristina skriver:

  Tak for den Julie! – fo resten skrev jeg forkert den anden dag – det er jo selvfølgelig en Acer Ferrari du ønsker dig! http://www.acer.dk/acereuro/page4.do?dau22.oid=5064&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=5&ctx1=DK&crc=1296591219
  knus
  Kristina

 2. JR skriver:

  Så vidt jeg er orienteret, så er det valgfrit om man vil opkræve disse gebyrer hvis ikke man overstiger et vist antal transaktioner om året!
  Når nu man ser på listen over butikker som ikke opkræver gebyr, på trods af at man må formoder, at de har et væsentlig højt antal transaktioner til de skal betale det!
  Betyder det så at butikkerne selv betaler bankerne???
  I givet fald, så må jeg sige at det er flot at POST danmark er på. Det er sgu stort at de vil opgive de 5o øre… Men de har jo råd til det åbenbart, og de tager immervæk også 16,- for at man kan få lov at indbetale penge til nødhjælp…
  Nå ja… jeg er måske lidt muggen, og naå alt kommer til alt har jeg sikkert ikke noget at være muggen over, da keg højst sandsynligt har overhørt et eller andet i debatten om disse gebyrer…
  Men ville lige lufte tanken!

 3. Sanne skriver:

  Jo det er bestemt en god liste og bare ved at butikker ender på den tænker jeg højere om dem. Ved ikke hvorfor, de gør jo ikke noget de ikke også gjorde sidste år, men altså alligevel. Dem jeg tænker rigtig grimt om er de forretninger der opkræver gebyret selv om de har under 5000 årlige dankort transaktioner – se det synes jeg er svinsk. Jo måske har de større omkostninger til nye terminaler og hvad de ellers undskylder sig med, men det er vel en forretningsinvestering på lige fod med nyt inventar eller et ny bonrulle til kassen?!?
  Jeg holder fast – jeg vil ikke give det gebyr en eneste gang – jeg vil faktisk hellere lade deres service medarbejdere slæbe alle mine vare på plads igen hvis jeg ikke har kontanter nok med!
  Håber inderligt at mødet idag sætter en stopper for det skide gebyr.
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.