God service

Nå, men nu hvor jeg har indledt et make-believe forhold med Gary (Lightbody, fra Snow Patrol, red.), der er så hemmeligt at ikke engang han ved noget om det, blev jeg da meget glad for at se, at han helt ubevidst er enormt hensynsfuld omkring mine følelser og mit velbefindende. Han har simpelthen lavet en hel app til mig, sådan at jeg hele tiden kan følge med i hvad han laver og hvor han er, og hvordan hans morgenhår ser ud. Er han ikke bare den sødeste og mest omsorgsfulde make-believe kæreste du nogen sinde har hørt om??

Når man har hentet app´en – der er gratis – får man adgang til alt muligt eksklusivt som ikke findes andre steder, f.eks. den fulde version af den her video This isn´t everything you are (Gary version), som er en hel video hvor man kun ser Gary synge (til mig, det er nemlig den slags inderlige forhold vi har!).

http://www.youtube.com/watch?v=T3swclKxg9Q

Hvis I synes, det ser ud som om han er lige ved at græde, så har I nok ret. Tænk på, hvor hårdt det må være for ham, at være på tour i USA pt, og undvære mig – altså, undvære mig så meget, at han ikke engang ved jeg findes!!! Er da klart han er trist!

Jeg gjorde Kristoffer opmærksom på mit nye forhold i går aftes, og han var tavs lidt, mens han overvejede. Så sagde han, “så det er lidt dit Starcraft, ligesom?” og så sagde jeg ja, (jaja, whatever, tro du det – mig og Gary er WAY federe end noget computerspil!) – og så gik Stoffer i kælderen og spillede Starcraft og jeg så Deadwood sammen med Gary ( i ånden, hvor han altid er med mig).

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to God service

  1. Nina skriver:

    Det er jo uomtvisteligt – den mand må jo være ubevidst tankelæser, når han kan ramme så meget plet for dig helt uden at vide at han skal det! Rigtig god weekend til jer.

  2. Pingback: Gary er tilbage | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.