Gary er tilbage

Det er længe siden jeg har hørt noget fra min imaginære kæreste Gary. Han har jo nok travlt med at lave sin musik, og eftersom jeg er den slags støttende type, der giver ham plads og frihed, så hører jeg ikke så meget fra ham i hverdagene.

Men nu har han lavet en hel ny plade, næsten kun med sange om hvor inderligt han elsker mig. Det er SÅ sødt af ham. Han har lavet den med sit andet band, Tired Pony. Ikke med Snow Patrol. Tænk, det kære væsen er simpelthen nødt til at have TO bands, for at kunne få alle de sange ud som vores udødelige kærlighed inspirerer ham til at skrive. Men sådan er det altså, når to mennesker er så meget én sjæl, som Gary og jeg. Jeg forstår godt hvis du er misundelig, den form for forbundethed er bare ikke alle forundt, desværre. Men jeg giver dig lov til at nyde hans stemme og hans musik, okay?

Dette indlæg blev udgivet i Humor og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Gary er tilbage

 1. Konen skriver:

  Nåede lige at tænke Gary Barlow. Og det virkede lidt underligt

 2. Mette skriver:

  Hahaha, du er god:-)

 3. Simone skriver:

  Hahaha jeg var flad af grin da jeg læste indlægget 😀

  Simone
  Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.