Godt nyt til klagere

Der har været nogen, som har haft det virkelig hårdt siden jeg gik over til mit eget domæne. Folk, der har været vant til at få tingene serveret, er pludselig blevet efterladt, alene, ude i kulden.

Nu skulle den fejl være udbedret. Nu kan du se facebook siden igen, og følge via den. Og nu kan du indtaste din mail, og få direkte besked igen, når der er nye indlæg. herude til højre. For dig. Nederst. Velbekomme. Jeg håber, det virker. Ellers regner jeg med at komme til at høre for det. Igen.

Og nu skal jeg snart forlade min varme og komfortable arbejdsplads, for at stå på endnu en legeplads, til endnu et jule-lucia-horror arrangement, med endnu et barn. Og denne gang kan jeg ikke holde mig i baggrunden og hvæse. Denne gang skal jeg stå forrest og sælge æbleskiver og glögg og smile. Udenfor. I sneen. Vi får se, hvordan det går. I det mindste, kan jeg se frem til endnu en aften hjemme sammen med Damon bagefter.

Desværre er jeg ved at nærme mig slutningen på 3. sæson og jeg tror ikke der ligger flere på netflix endnu. Og hvad skal jeg SÅ gøre??

Dette indlæg blev udgivet i Humor, Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Godt nyt til klagere

 1. Marie-Louise skriver:

  Din stakkel! Jeg sender ældstedatteren afsted med naboen og hendes mor i aften kl 19, hvor de åbner skolens adventsvindue (de ‘åbner’ et vindue hver dag i december i landsbyen ved siden af). Det sner og er p*sse koldt, så jeg bliver hjemme og bager muffins. Men jeg er heller ikke lige så ‘heldig’ som dig at skulle stå i første række med sælgersmilet.

 2. Annie skriver:

  Hvor mange afsnit skal de have, de der vampyrer?
  Jeg er lige akkurat startet på sæson 1 og selvom jeg endnu aldrig har fulgt en anbefaling fra dig uden at blive aldeles begejstret, så ligger det lidt tungt med lige de her blodsugere, men jeg kan godt give det et par afsnit mere. Især med ham her Damon i dem….:)

  • thejulesrules skriver:

   De skal have en 4-5 afsnit. Jeg er selv startet på serien et par gange uden at blive fanget. Man skal lige ind i det. Lære dem at kende. Damon bliver bedre og bedre!!

 3. Konen skriver:

  Jeg elsker dig, Julie. Jule-lucia-horror arrangement *snort*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.